Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: face to face Songtekst: telling them

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: face to face - telling them ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van telling them? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van face to face! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van face to face en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals telling them .

Origineel

well i love the sound when i smash the glass, if i get caught they're gonna kick my ass. my mommy's worried about the way i drink, my daddy can't deal with the way i think. they wake me up, tell me, "to get to work," i slam the door, say, "shut up you jerk." i can't wait til the show tonite, when i'm with my friends every things alright... [chorus:] they're telling me, but i'm telling them. "i'll do it my way, & i'll always win." "when the sun goes down i'm ready to play, it doesn't matter what anybody says!!!" well i love the sound when i smash the glass, if i get caught they're gonna kick my ass. my girls stands very close to me, that's just where i want her to be. they say it costs $6 to get in this shack, i'll go around & sneak in the back. i hope the police don't show up here, then we'll have to hide out of fear... [repeat chorus]

 

Vertaling

Ik hou van het geluid als ik het glas kapot sla. Als ze me pakken, krijg ik een schop onder m'n kont. M'n moeder maakt zich zorgen over m'n drinkgedrag. M'n vader kan niet omgaan met m'n manier van denken. Ze maken me wakker en zeggen dat ik naar m'n werk moet. Ik sla de deur dicht en zeg: Hou je kop, eikel. Ik kan niet wachten tot de show vanavond. Als ik met m'n vrienden ben, is alles goed. Zij zeggen tegen mij, maar ik zeg tegen hen. "Ik doe het op mijn manier, en ik zal altijd winnen." "Als de zon ondergaat, ben ik klaar om te spelen. Het maakt niet uit wat iedereen zegt. Ik hou van het geluid als ik het glas kapot sla. Als ze me pakken, schoppen ze me verrot. M'n meisje staat heel dicht bij me. Dat is precies waar ik haar hebben wil. Ze zeggen dat het 6 dollar kost om in deze keet te komen. Ik ga eromheen en sluip via de achterkant naar binnen. Ik hoop dat de politie hier niet komt. Dan moeten we ons uit angst verstoppen. [herhaal refrein]