Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fade Songtekst: one reason

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fade - one reason ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one reason? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one reason .

Origineel

Slit the throat of reason and reality Cut myself and scream for their insanity Wake up to this nightmare that will never end The main attraction of this twisted master plan Trust nothing but pain to get me through the daze Sleep with one eye open not to be their prey Fist against my face they bring me to my knees The pressure's crushing down so hard I can't break free When I can feel my skin crawl When I'm about to crack The hunger for revenge gives me strength to stand I will be your deadman With nothing but this blood on my hands Stuck in your "wonderland" I just want to make you bleed like me Everyday goes by without a second thought Living in a perfect and controlled project A puppet of their sick perversion's appetite Will I be trapped inside this hell until I die? So what if no one cares Enough to make a change I give my bleeding heart out for one reason I will be your deadman With nothing but this blood on my hands Stuck in your "wonderland" I want to make you bleed just like me So make me your deadman With only poison in my veins Stuck in your "wonderland" Stagnated by the passivity I'm gonna make you bleed like me

 

Vertaling

Snijd de keel van rede en realiteit door Snijd mezelf en schreeuw om hun waanzin Word wakker met deze nachtmerrie die nooit zal eindigen De belangrijkste attractie van dit verwrongen masterplan Vertrouw niets anders dan pijn om me door de roes heen te helpen Slaap met één oog open om niet hun prooi te zijn Vuist tegen mijn gezicht brengen ze me op mijn knieën De druk wordt zo hard verpletterend Ik kan me niet losmaken Als ik mijn huid voel kruipen Als ik ga kraken De honger naar wraak geeft me kracht om te staan Ik zal je dode man zijn Met niets anders dan dit bloed aan mijn handen Vast in je "wonderland" Ik wil je gewoon laten bloeden zoals ik Elke dag gaat voorbij zonder erbij na te denken Wonen in een perfect en gecontroleerd project Een marionet van de eetlust van hun zieke perversie Zit ik vast in deze hel totdat ik sterf? Dus wat als het niemand iets kan schelen Genoeg om iets te veranderen Ik geef om één reden mijn bloedende hart uit Ik zal je dode man zijn Met niets anders dan dit bloed aan mijn handen Vast in je "wonderland" Ik wil je laten bloeden, net als ik Dus maak me je dode man Met alleen gif in mijn aderen Vast in je "wonderland" Gestagneerd door de passiviteit Ik laat je bloeden zoals ik