Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faders Songtekst: better off dead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faders - better off dead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better off dead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faders! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faders en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better off dead .

Origineel

I'm not the kind to kiss and tell You should have known better I thought you knew me Pretty well I was wrong And saying sorry won't make Everything all right And I've tried to let it ride But I'm losing And it tears me up inside I can't let go It's been eating me alive And now I see red I'm not guilty of the crime You're out of your head If you mean the things you said Oi, you're better off dead Do do do do do do do Oi, you're better off dead Do do do do do do do Oi, you're better off dead You took the word of Someone else Not too clever You should be Questioning yourself Not me And saying sorry won't turn Back the hands of time And I've tried to let it slide But I'm slipping And it cuts me up inside I can't let go It's been eating me alive And now I see red I'm not guilty of the crime You're out of your head If you mean the things you said Oi, you're better off dead Do do do do do do do Oi, you're better off dead Do do do do do do do Oi, you're better off dead What can I say But stay out of my way If I see you tonight You're dead It's been eating me alive And now I see red I'm not guilty of the crime You're out of your head If you mean the things you said Oi, you're better off dead Do do do do do do do Oi, you're better off dead Do do do do do do do Oi, you're better off dead If you mean the things you said If you mean the things you said Really mean the things you said Oi, you're better off dead

 

Vertaling

Ik ben niet het type om te kussen en te vertellen Je had beter moeten weten. Ik dacht dat je me kende vrij goed Ik had het mis. En sorry zeggen maakt niet Alles in orde maken En ik heb geprobeerd het te laten gaan But I'm losing And it tears me up inside I can't let go Het vreet me levend op En nu zie ik rood Ik ben niet schuldig aan de misdaad Je bent niet goed bij je hoofd Als je meent wat je zei Oi, je bent beter af dood Do do do do do do do do do do do do do Oi, je bent beter af dood Do do do do do do do Oi, je bent beter af dood Je nam het woord van Iemand anders. Niet zo slim. Je zou... Jezelf in vraag stellen Niet aan mij. En sorry zeggen zal de de handen van de tijd niet terugdraaien En ik heb geprobeerd om het te laten glijden But I'm slipping And it cuts me up inside I can't let go It's been eating me alive En nu zie ik rood Ik ben niet schuldig aan de misdaad Je bent niet goed bij je hoofd Als je meent wat je zei Oi, je bent beter af dood Do do do do do do do Oi, je bent beter af dood Do do do do do do do Oi, je bent beter af dood Wat kan ik zeggen But stay out of my way Als ik je vanavond zie Je bent dood. It's been eating me alive En nu zie ik rood Ik ben niet schuldig aan de misdaad Je bent niet goed bij je hoofd Als je meent wat je zei Oi, je bent beter af dood Do do do do do do do Oi, je bent beter af dood Do do do do do do do Oi, je bent beter af dood Als je meent wat je gezegd hebt If you mean the things you said Echt de dingen meent die je zei Oi, je bent beter af dood