Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faerghail Songtekst: daughter of the storm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faerghail - daughter of the storm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daughter of the storm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faerghail! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faerghail en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daughter of the storm .

Origineel

I see the sky turning into dark While the day is giving it's final mark Shadows grow longer beneath the trees As black curtain spreads all over me And i know this is the time i've been waiting ...to see you in the shadows Now the moon gives the only light to my eyes As i try to search you in this obscure night I feel your presence just like before Thunder and rain before the storm Like lurking in the dark Waiting for my move ...like hunting in the shadows Of the night, out of light you are born Child of thunder, daughter of the storm A scarlet diamond, midnight treasure Purest love when painse pleasure One dying touch, your eyes gloom Red tears like me in your daylight misery Now close your eyes and see the true me Of the night...

 

Vertaling

Ik zie de lucht donker worden Terwijl de dag het laatste cijfer geeft Schaduwen worden langer onder de bomen Terwijl een zwart gordijn zich over mij verspreidt En ik weet dat dit het moment is waarop ik heb gewacht ... om je in de schaduw te zien Nu geeft de maan het enige licht aan mijn ogen Terwijl ik je probeer te doorzoeken in deze duistere nacht Ik voel je aanwezigheid net als voorheen Donder en regen voor de storm Alsof je op de loer ligt in het donker Wachten op mijn verhuizing ... zoals jagen in de schaduw Van de nacht word je uit het licht geboren Kind van de donder, dochter van de storm Een dieprode diamant, een middernachtelijke schat Zuivere liefde bij pijnlijk genot Een stervende aanraking, je ogen somber Rode tranen zoals ik in je ellende bij daglicht Sluit nu je ogen en zie de ware ik Van de nacht...