Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fair to midland Songtekst: tall tales taste liek sour grapes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fair to midland - tall tales taste liek sour grapes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tall tales taste liek sour grapes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fair to midland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fair to midland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tall tales taste liek sour grapes .

Origineel

Too much patience, No resistance, Within shouting distance, You can hear a blind man's bluff, Dragging names through the mud and still bitting his tongue, The devil's in the air and I'm spitting out prayers, While the ravenous all eat their fill, Tell me, tell me a story, Tell me not to worry, or pick up the phone, So turning, turning a deaf ear, So that I don't hear them throwing stone, Too much Hogwart, Not enough hearsay, Always made the front page, You could use a fine tooth comb to get a word from the wise, Would be a welcome surprise, Keep an ear to the ground so to drown out the sound of the failures that make me whole, Tell me, tell me a story, Tell me not to worry, or pick up the phone, So turning, turning a deaf ear, So that I don't hear them throwing stone, These walls don't talk, Even when somebody knocks, These walls don't stand, For anyone else but themselves, These walls don't fall, Even when gravity's failing us all, Tell me, tell me a story, Tell me not to worry, or pick up the phone, So turning, turning a deaf ear, So that I don't hear them throwing stone.

 

Vertaling

Te veel geduld, Geen weerstand, Binnen schreeuwende afstand, Je hoort de bluf van een blinde man, Namen door de modder slepen en nog steeds op zijn tong bijten, De duivel zit in de lucht en ik spuug gebeden uit, Terwijl de gulzigaards zich volvreten, Vertel me, vertel me een verhaal, Zeg me dat ik me geen zorgen hoef te maken, of neem de telefoon op, Dus draai, draai een doof oor, Zodat ik ze niet hoor stenen gooien, Te veel Hogwart, Niet genoeg van horen zeggen, Altijd op de voorpagina, Je zou een kam met fijne tanden kunnen gebruiken om een woord van de wijze te krijgen, Zou een welkome verrassing zijn, Hou je oor te luister om het geluid te overstemmen van de mislukkingen die me heel maken, Vertel me, vertel me een verhaal, Zeg me geen zorgen te maken, of de telefoon op te nemen, Dus draai, draai een doof oor, Zodat ik ze niet hoor stenen gooien, Deze muren praten niet, Zelfs niet als iemand klopt, Deze muren staan niet, Voor niemand anders dan zichzelf, Deze muren vallen niet, Zelfs als de zwaartekracht ons allemaal in de steek laat, Vertel me, vertel me een verhaal, Zeg me geen zorgen te maken, of de telefoon op te nemen, Dus draai, draai een doof oor, Zodat ik niet hoor dat ze stenen gooien.