Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith and the muse Songtekst: all lovers lost

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith and the muse - all lovers lost ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all lovers lost? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith and the muse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith and the muse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all lovers lost .

Origineel

I am my only thief and jailor keep Bedeviled and priest beseech The pander come to me But mad love is religion enough For my heart And to those I gave life Confessions of a gift worth end I am the spirit's grin kissed With the taste of silent tears And the glutton for emptiness Can feast on my heart Such is the reign of banishment In my heart And all lovers lost Find them in the heart of darkness In the minds where my dear alvina weeps Once lifted their voice in praise Argus-eyed my useful ghost Did lose its mind Still they curse my former name But mad love is religion enough For my heart

 

Vertaling

Ik ben mijn enige dief en gevangenbewaarder Bedrogen en priester smeken De pander komt tot mij Maar waanzinnige liefde is religie genoeg Voor mijn hart En aan hen die ik het leven gaf Bekentenissen van een gift die het einde waard is Ik ben de grijns van de geest gekust Met de smaak van stille tranen En de veelvraat van leegte Kan smullen van mijn hart Zo is de heerschappij van verbanning In mijn hart En alle verloren geliefden Vind ze in het hart van de duisternis In de geesten waar mijn lieve Alvina huilt Eens verheven hun stem in lof Argus-ogend mijn nuttige geest Verloor zijn verstand Nog steeds vervloeken ze mijn vroegere naam Maar waanzinnige liefde is religie genoeg voor mijn hart