Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: aint nobody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - aint nobody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aint nobody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aint nobody .

Origineel

Ain't nobody who can love me like you do Ain't no reason that I'll ever be untrue There's no need for me to try I can't find the reason why Ain't nobody who can really love me like you do I was always the one Who needed some affection And you opened your heart to me Now I'm falling in love And I can't get enough of your love There ain't no Ain't nobody who can love me like you do Ain't no reason that I'll ever be untrue There's no need for me to try I can't find the reason why Ain't nobody who can really love me like you do Since you've been in my life Now I have direction And I know where I want to be Boy you know it's with you Cuz I love what you do When you're making sweet love to me I thought that I was wrong For wanting to be with you all the time I never knew That you would play games with my mind Ain't nobody who can love me like you do Ain't no reason that I'll ever be untrue There's no need for me to try I can't find the reason why Ain't nobody who can really love me like you do When you hold me in your arms I get this feeling Fill me with your love Can't nobody love me like you boy Cuz you give me your good love Ain't nobody who can love me like you do Ain't nobody who can love me like you do Ain't no reason that I'll ever be untrue There's no need for me to try I can't find the reason why Ain't nobody who can really love me like you do

 

Vertaling

Niemand kan van me houden zoals jij Er is geen reden waarom ik nooit onwaar zal zijn Ik hoef het niet te proberen Ik kan de reden niet vinden Niemand kan echt van me houden zoals jij Ik was altijd degene Die wat genegenheid nodig had En je opende je hart voor mij Nu word ik verliefd En ik kan geen genoeg krijgen van je liefde Er is geen nee Niemand kan van me houden zoals jij Er is geen reden waarom ik nooit onwaar zal zijn Ik hoef het niet te proberen Ik kan de reden niet vinden Niemand kan echt van me houden zoals jij Sinds jij in mijn leven bent geweest Nu heb ik richting En ik weet waar ik wil zijn Jongen, je weet dat het bij je is Cuz ik hou van wat je doet Als je lief met me vrijt Ik dacht dat ik het mis had Om altijd bij je te willen zijn Ik heb het nooit geweten Dat je met mijn gedachten spelletjes zou spelen Niemand kan van me houden zoals jij Er is geen reden waarom ik nooit onwaar zal zijn Ik hoef het niet te proberen Ik kan de reden niet vinden Niemand kan echt van me houden zoals jij Als je me in je armen houdt Ik krijg dit gevoel Vul me met je liefde Kan niemand van me houden zoals jij jongen Omdat je me je goede liefde geeft Niemand kan van me houden zoals jij Niemand kan van me houden zoals jij Er is geen reden waarom ik nooit onwaar zal zijn Ik hoef het niet te proberen Ik kan de reden niet vinden Niemand kan echt van me houden zoals jij