Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: alone in this world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - alone in this world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alone in this world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alone in this world .

Origineel

It's over now, I can'tpete I don't know how I'm still standing on my feet So turned around and iplete I'm not that happy woman that I used to be Oh, please tell me what did you mean When you said that you were mine, you knew that was a lie But in your heart you know that truth And I'm trying to forget All the things you put me through (Oh baby) I never thought you'd turn you back And walk away from love like that While I was holding on to you All you did was let me go I never thought I would regret The way I felt when we first met And now I'm standing here Alone in this world, alone It's over now, we can't go on In my eyes I thought that you could do no wrong It's no surprise we both belong Because of you my heart's singing us that song Oh, please tell me what did you mean When you said that you were mine, you knew that was a lie But in your heart you know that truth And I'm trying to forget All the things you put me through (Oh baby) I never thought you'd turn you back And walk away from love like that While I was holding on to you All you did was let me go I never thought I would regret The way I felt when we first met And now I'm standing here Alone in this world, alone I can't believe our love is over now Where did love go And why did I believe that we would be together forever Now it's all a memory I never thought you'd turn you back And walk away from love like that While I was holding on to you All you did was let me go I never thought I would regret The way I felt when we first met And now I'm standing here Alone in this world, alone I never thought you'd turn you back And walk away from love like that While I was holding on to you All you did was let me go I never thought I would regret The way I felt when we first met And now I'm standing here Alone in this world, alone

 

Vertaling

Het is nu voorbij, ik kan niet plassen Ik weet niet hoe ik nog steeds op mijn voeten sta Dus draaide zich om en iplete Ik ben niet meer zo'n gelukkige vrouw die ik vroeger was Oh, vertel me alsjeblieft wat je bedoelde Toen je zei dat je van mij was, wist je dat dat een leugen was Maar in je hart ken je die waarheid En ik probeer het te vergeten Alle dingen die je me hebt aangedaan (Oh schat) Ik had nooit gedacht dat je je zou afwijzen En zo van de liefde weglopen Terwijl ik je vasthield Alles wat je deed was me laten gaan Ik had nooit gedacht dat ik er spijt van zou krijgen Zoals ik me voelde toen we elkaar voor het eerst ontmoetten En nu sta ik hier Alleen in deze wereld, alleen Het is nu voorbij, we kunnen niet verder In mijn ogen dacht ik dat je niets fout kon doen Het is geen verrassing dat we er allebei bij horen Door jou zingt mijn hart ons dat lied Oh, vertel me alsjeblieft wat je bedoelde Toen je zei dat je van mij was, wist je dat dat een leugen was Maar in je hart ken je die waarheid En ik probeer het te vergeten Alle dingen die je me hebt aangedaan (Oh schat) Ik had nooit gedacht dat je je zou afwijzen En zo van de liefde weglopen Terwijl ik je vasthield Alles wat je deed was me laten gaan Ik had nooit gedacht dat ik er spijt van zou krijgen Zoals ik me voelde toen we elkaar voor het eerst ontmoetten En nu sta ik hier Alleen in deze wereld, alleen Ik kan niet geloven dat onze liefde nu voorbij is Waar is de liefde gebleven? En waarom geloofde ik dat we voor altijd samen zouden zijn Nu is het allemaal een herinnering Ik had nooit gedacht dat je je zou afwijzen En zo van de liefde weglopen Terwijl ik je vasthield Alles wat je deed was me laten gaan Ik had nooit gedacht dat ik er spijt van zou krijgen Zoals ik me voelde toen we elkaar voor het eerst ontmoetten En nu sta ik hier Alleen in deze wereld, alleen Ik had nooit gedacht dat je je zou afwijzen En zo van de liefde weglopen Terwijl ik je vasthield Alles wat je deed was me laten gaan Ik had nooit gedacht dat ik er spijt van zou krijgen Zoals ik me voelde toen we elkaar voor het eerst ontmoetten En nu sta ik hier Alleen in deze wereld, alleen