Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: brand new man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - brand new man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brand new man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brand new man .

Origineel

She never had respect for me She knew I had a family But I blame it all on you She used to be a friend to me And now I can't stand to see Her when shees around See both of ya'll let me down And now it's all over town How could you do me that way? Now that I got me a brand new man You can't even understand She's been wondering where we stand I ain't got time you can have that man Now that I got me a brand new home I don't have to be alone Got somebody who understands I got a brand new man See everything was cool with us But you took advantage of my trust Your crossed my faith in you, yes you did He used to belong to me, how silly could you both be I knew it all the time I never thought you would do those things you did Are you even concerned what I told the kids (What I told the kids?because I cried yes I cried baby) Now it don't matter cause baby I'm over you Can't forgive you for the stress you put me through But what goes around,es right back around again Now that I got me a brand new man You can't even understand She's been wondering where we stand I ain't got time you can have that man Now that I got me a brand new home I don't have to be alone Got somebody who understands I got a brand new man [Repeat: x 2] If you ever been hurt keep your head up If you been hurt, keep your head up, you'll find If you ever been hurt keep your head up If you been hurt keep your head up, head up

 

Vertaling

Ze heeft nooit respect voor me gehad Ze wist dat ik een gezin had Maar ik geef jou de schuld Ze was een vriendin van mij En nu kan ik het niet uitstaan ??om te zien Haar als ze in de buurt is Zie jullie beiden laten me in de steek En nu is het overal in de stad Hoe kon je me zo doen? Nu ik een nieuwe man voor me heb Je kunt het niet eens begrijpen Ze vraagt ??zich af waar we staan Ik heb geen tijd om die man te hebben Nu ik een gloednieuw huis voor me heb gekocht Ik hoef niet alleen te zijn Ik heb iemand die het begrijpt Ik heb een gloednieuwe man Zie dat alles cool was bij ons Maar je profiteerde van mijn vertrouwen Je hebt mijn vertrouwen in je gekruist, ja dat deed je Hij was van mij, hoe gek konden jullie allebei zijn Ik wist het de hele tijd Ik had nooit gedacht dat je die dingen zou doen die je deed Maakt u zich zelfs zorgen over wat ik de kinderen heb verteld (Wat ik de kinderen vertelde? Omdat ik huilde ja ik huilde baby) Nu maakt het niet uit, schat, ik ben over je heen Ik kan je niet vergeven voor de stress die je me hebt aangedaan Maar wat er rondgaat, is weer helemaal terug Nu ik een nieuwe man voor me heb Je kunt het niet eens begrijpen Ze vraagt ??zich af waar we staan Ik heb geen tijd om die man te hebben Nu ik een gloednieuw huis voor me heb gekocht Ik hoef niet alleen te zijn Ik heb iemand die het begrijpt Ik heb een gloednieuwe man [Herhaal: x 2] Als je ooit gekwetst bent, houd dan je hoofd omhoog Als je gewond bent, houd je hoofd omhoog, je zult het vinden Als je ooit gekwetst bent, houd je hoofd omhoog Als je gewond bent, houd je hoofd omhoog, hoofd omhoog