Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: emotional remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - emotional remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van emotional remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals emotional remix .

Origineel

I knew you when I had a friend Very deeply Love lived within But somehow we got loose From what was oh so tight Somewhere we went wrong When we were oh so right What's a man to do when he just can't take no more What am I to do when my heart leads me to the door Now I've tried and tried again But now this is the end Tell me what's the use of holding on If we can't be friends [Chorus] I'm emotional And I can't let go I am trying to hold on to you Though it hurts me so Gotta let you know That the love we once shared now is through Say goodbye to you You seem to hurt me purposely I didn't understand it Oh girl, why me I had no choice What was best for us Was to terminate our love and be free What's a man to do when he just can't take no more What am I to do when my heart leads me to the door Now we've tried and tried again But now this is the end Tell me what's the use of holding on If we can't be friends [Chorus: x2] What's a man to do when he just can't take no more What am I to do when my heart leads me to the door Now we've tried and tried again But now this is the end Tell me what's the use of holding on If we can't be friends [Chorus: x2] I'm emotional Look at me I can't stop crying Inside my heart It's slowly dying Oh Oh Gotta let you let you go That the love we once shared you know is thorough

 

Vertaling

Ik kende je wanneer Ik had een vriend Heel diep Liefde leefde van binnen Maar op de een of andere manier kwamen we los Van wat oh zo strak was Ergens gingen we fout Toen we zo gelijk hadden Wat moet een man doen als hij gewoon niet meer kan Wat moet ik doen als mijn hart me naar de deur leidt Nu heb ik het geprobeerd en opnieuw geprobeerd Maar nu is dit het einde Vertel me wat het nut is om vol te houden Als we geen vrienden kunnen zijn [Refrein] Ik ben emotioneel En ik kan niet loslaten Ik probeer je vast te houden Hoewel het me zo pijn doet Ik moet het je laten weten Dat de liefde die we ooit deelden, is doorgekomen Zeg maar dag tegen je Je lijkt me met opzet pijn te doen Ik begreep het niet Oh meid, waarom ik Ik had geen keuze Wat was het beste voor ons Was om onze liefde te beëindigen en vrij te zijn Wat moet een man doen als hij gewoon niet meer kan Wat moet ik doen als mijn hart me naar de deur leidt Nu hebben we het opnieuw geprobeerd Maar nu is dit het einde Vertel me wat het nut is om vol te houden Als we geen vrienden kunnen zijn [Refrein: x2] Wat moet een man doen als hij gewoon niet meer kan Wat moet ik doen als mijn hart me naar de deur leidt Nu hebben we het opnieuw geprobeerd Maar nu is dit het einde Vertel me wat het nut is om vol te houden Als we geen vrienden kunnen zijn [Refrein: x2] Ik ben emotioneel Kijk naar me Ik kan niet stoppen met huilen In mijn hart Het gaat langzaam dood Oh Oh Ik moet je laten gaan Dat de liefde die we ooit deelden weet, grondig is