Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: gone already

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - gone already ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gone already? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gone already .

Origineel

If you ever loved someone who Never took the time to know you Nothing that you say ever gets through Listening but they don't hear you You just going through the motions Every day is so monotonous Baby I'm just being honest It was over before we started I was gone already I was gone already Understanding now you're ready But I already been gone Gone already Gone already Nothing that you can tell me 'Cause I already been gone I was feeling like a dead man walking Numb from all the pain you're causing Hoping that things would change But you never gave me that option There's so many things that you don't Do to make me overlook the wrong This is not the way that love should be Guess you're not the man for me I was gone already I was gone already Understanding now you're ready But I already been gone Gone already Gone already Nothing that you can tell me 'Cause I already been gone Packed my bags made up my mind Left the keys behind Hoping I could make it disappear I could be a million miles from here Obligation made me stay As long as I did that's my mistake Boy just holding on when When I know that I I was gone already I was gone already Understanding now you're ready But I already been gone Gone already Gone already Nothing that you can tell me 'Cause I already been gone If you ever loved someone who Never took the time to know you Going through the motions Already been gone

 

Vertaling

Als je ooit van iemand hield die Nooit de tijd genomen om je te leren kennen Niets wat je zegt komt ooit door Luisteren, maar ze horen je niet Je gaat gewoon door de bewegingen Elke dag is zo eentonig Schatje, ik ben gewoon eerlijk Het was voorbij voordat we begonnen Ik was al weg Ik was al weg Nu begrijp je dat je er klaar voor bent Maar ik ben al weg Al weg Al weg Niets dat je me kunt vertellen Omdat ik al weg ben Ik voelde me als een dode die liep Verdoofd van alle pijn die je veroorzaakt Hoop dat dingen zouden veranderen Maar die optie heb je me nooit gegeven Er zijn zoveel dingen die je niet doet Laat me het verkeerde over het hoofd zien Zo hoort liefde niet te zijn Ik denk dat jij niet de man voor mij bent Ik was al weg Ik was al weg Nu begrijp je dat je er klaar voor bent Maar ik ben al weg Al weg Al weg Niets dat je me kunt vertellen Omdat ik al weg ben Mijn koffers ingepakt maakte een beslissing De sleutels achtergelaten Ik hoop dat ik het kan laten verdwijnen Ik zou hier een miljoen mijl vandaan kunnen zijn Verplichting deed me blijven Zolang ik dat deed, is dat mijn fout Jongen houdt gewoon vast wanneer Als ik weet dat ik Ik was al weg Ik was al weg Nu begrijp je dat je er klaar voor bent Maar ik ben al weg Al weg Al weg Niets dat je me kunt vertellen Omdat ik al weg ben Als je ooit van iemand hield die Nooit de tijd genomen om je te leren kennen De bewegingen doornemen Al weg