Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: i still

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - i still ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i still? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i still .

Origineel

It's funny after all this time I still get butterflies when you look in my eyes, And your cologne still turns me on And your kisses They still make me want I'm so glad So glad we've kept this love alive so long I'm so glad I'm so glad we've kept our love so strong. Still can wait to see your smile and face walk through that door, Every second that goes by I just love you more and more. [Chorus] Cause I still, I feel the same way, And love can change wonderful From the first day Still turn me on, still the one I want, I still look at you like the first time I've saw you. Being with you never gets old, Baby the longest we're together don't matter were we go. You still knock me of my feet, It feels like day one is on repeat. I still love you, you're still fond of me, Still make me laugh; you put a smile on me. When I hear your name it brightens up my day, Baby you're the only one that makes me feel this way! Feels just like the beginning, I hope there is no ending, You're my lover friend! I can see you fall in love again. [Chorus] If I'm depending on what people say After all the feelings change, But baby you don't have to worry cause I I forgot all the time that passed, I look on how we've made it last, You don't never have to question how I feel How I feel [Chorus] Cause I still, feel the same way, Feel the very same! And love can change wonderful Love can change From the first day Still turn me on, Still turn me on Still the one I want, I still look at you I still look at you From the first time I've saw you, I still feel I still feel The same way Feel the very way And love can change from the first day. And love can change Still turn me on Still Still the one that I want I still look at you I still look at you From the first time I've saw you. I still feel I still feel The same way The very same way And love can change from the first day. No, no, no! Still turn me on, still the one that I want, I still look at you from the first time I've saw you

 

Vertaling

Het is grappig na al die tijd Ik krijg nog steeds vlinders als je in mijn ogen kijkt, En je eau de cologne windt me nog steeds op En je kussen Ze doen me nog steeds verlangen ik ben zo blij Zo blij dat we deze liefde zo lang in leven hebben gehouden ik ben zo blij Ik ben zo blij dat we onze liefde zo sterk hebben gehouden. Ik kan nog steeds wachten om je glimlach en gezicht door die deur te zien lopen, Elke seconde die voorbijgaat, hou ik steeds meer van je. [Refrein] Omdat ik nog steeds, ik voel hetzelfde, En liefde kan geweldig veranderen Vanaf de eerste dag Zet me nog steeds aan, nog steeds degene die ik wil, Ik kijk nog steeds naar je zoals ik je voor het eerst zag. Bij jou zijn wordt nooit oud, Schat, het langste dat we samen zijn, maakt niet uit waar we heen gaan. Je slaat me nog steeds van mijn voeten, Het voelt alsof de eerste dag wordt herhaald. Ik hou nog steeds van je, je houdt nog steeds van me, Maak me nog steeds aan het lachen; je glimlachte naar me. Als ik je naam hoor, klaart het mijn dag op, Schat, jij bent de enige die me zo laat voelen! Voelt net als het begin, ik hoop dat er geen einde is, Je bent mijn geliefde vriend! Ik zie je weer verliefd worden. [Refrein] Als ik afhankelijk ben van wat mensen zeggen Nadat alle gevoelens veranderen, Maar schatje je hoeft je geen zorgen te maken want ik Ik vergat de tijd die voorbijging, Ik kijk hoe we het voor het laatst hebben gemaakt, Je hoeft je nooit af te vragen hoe ik me voel Hoe ik me voel [Refrein] Omdat ik nog steeds hetzelfde voel, Voel precies hetzelfde! En liefde kan geweldig veranderen Liefde kan veranderen Vanaf de eerste dag Zet me nog steeds aan, Zet me nog steeds aan Nog steeds degene die ik wil, Ik kijk nog steeds naar je Ik kijk nog steeds naar je Vanaf de eerste keer dat ik je zag, Ik voel nog steeds Ik voel nog steeds Dezelfde manier Voel de manier waarop En liefde kan vanaf de eerste dag veranderen. En liefde kan veranderen Zet me nog steeds aan Nog steeds Nog steeds degene die ik wil Ik kijk nog steeds naar je Ik kijk nog steeds naar je Vanaf de eerste keer dat ik je zag. Ik voel nog steeds Ik voel nog steeds Dezelfde manier Op dezelfde manier En liefde kan vanaf de eerste dag veranderen. Nee nee nee! Zet me nog steeds aan, nog steeds degene die ik wil, Ik kijk je nog steeds aan vanaf de eerste keer dat ik je zag