Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: if i had one wish

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - if i had one wish ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i had one wish? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i had one wish .

Origineel

If I had one wish, boy I'd wish you next to me And it could be in summer, fall or spring, boy 'Cause you make my heart sing I wanna give my heart, my soul, my love to you Oh baby 'Cause every day I'm not with you I'm missing you like crazy I need for you to... I need for you to love me (love me), hold me (hold me), touch me(touch me) Down deep in my soul, and never let it go Of the love we share, no onepares to you I'll never let you go 'cause I really love you so Oh I... I'll never let you go, oh no you must know the truth, boy I'm nothing without you Its funny how I know what people mean boy, When it's too good to be true Because you give me joy, good love, good times, such happiness Oh yea And every day I thank the Lord for you, I feel so blessed I need for you to... I need for you to love me (love me), hold me (hold me), touch me(touch me) Down deep in my soul, and never let it go Of the love we share, no onepares to you I'll never let you go 'cause I really love you so Oh I... I'll never let you go, oh no If you only knew What you really do Ain't never had no one that does it quite like you do You could spend half a lifetime Trying to find one like you That's why I am so glad I found you I wished upon a star and it came true Darling, I need for you to... need for you to love me (love me), hold me (hold me), touch me(touch me) Down deep in my soul, and never let it go Of the love we share, no onepares to you I'll never let you go 'cause I really love you so Oh I... I'll never let you go, oh no

 

Vertaling

Als ik een wens had, jongen, zou ik je naast me wensen En het zou in de zomer, herfst of lente kunnen zijn, jongen, want je laat mijn hart zingen Ik wil mijn hart, mijn ziel, mijn liefde aan jou geven Oh baby ' Omdat ik elke dag niet bij je ben, mis ik je als een gek, ik wil dat je ... Ik wil dat je van me houdt (van me houdt), me vasthoudt (me vasthoudt), me aanraakt (me aanraakt) Diep in mijn ziel, en het nooit loslaat Van de liefde die we delen, geen onepares voor jou Ik zal nooit laat je gaan, want ik hou echt van je, dus ik ... ik zal je nooit laten gaan, oh nee je moet de waarheid weten, jongen ik ben niets zonder jou Het is grappig hoe ik weet wat mensen bedoelen jongen, Als het te mooi is om waar te zijn Omdat je me vreugde, goede liefde, goede tijden, zoveel geluk geeft Oh ja En elke dag dat ik dank de Heer voor jou, ik voel me zo gezegend dat ik je nodig heb om ... Ik wil dat je van me houdt (van me houdt), me vasthoudt (me vasthoudt), me aanraakt (me aanraakt) Diep in mijn ziel, en het nooit loslaat Van de liefde die we delen, geen onepares voor jou Ik zal nooit laat je gaan, want ik hou echt van je, dus ik ... ik zal je nooit laten gaan, oh nee Als je maar wist wat je echt doet, heb nog nooit iemand gehad die het zo doet als jij. Je zou een half leven kunnen doorbrengen om er een te vinden zoals jij. Daarom ben ik zo blij dat ik je heb gevonden. Ik wenste een ster en het kwam uit lieverd, ik wil dat je ... nodig hebben dat je van me houdt (van me houdt), me vasthoudt (me vasthoudt), me aanraakt (me aanraakt) Diep in mijn ziel, en het nooit meer loslaat Van de liefde die we delen, geen éénpersoon voor jou, ik laat het nooit je gaat omdat ik echt van je hou dus Oh ik ... Ik zal je nooit laten gaan, oh nee