Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: l just can t

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - l just can t ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van l just can t? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals l just can t .

Origineel

I just can't help feeling the way I feel Just let me show you this love is real I just can't help feeling the way I feel The things you do to me, boy I love you The time hase for me to show Show that I care for you so No one makes me feel the way you do And I'll never let you go. I just can't help feeling the way I feel Just let me show you this love is real I just can't help feeling the way I feel The things you do to me, boy I love you You know my love for you is strong I loved you for too long Now it's time for you to realize, That you'll always be in my heart And I love the things you do for me You give me so much joy Boy you know all I need is you You mean the world to me and It's plain to see that (boy) I love you. I just can't help feeling the way I feel Just let me show you this love is real I just can't help feeling the way I feel The things you do to me, boy I love you I just can't help feeling the way I feel Just let me show you this love is real I just can't help feeling the way I feel The things you do to me, boy I love you And I love the things you do to me You give me so much joy Boy you know all I need is you You mean the world to me and It's plain to see that (boy) I love you. I just can't help feeling the way I feel Just let me show you this love is real I just can't help feeling the way I feel The things you do to me, boy I love you I just can't help feeling the way I feel Just let me show you this love is real I just can't help feeling the way I feel The things you do to me, boy I love you

 

Vertaling

Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel Laat me je laten zien dat deze liefde echt is Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel De dingen die je me aandoet, jongen, ik hou van je De tijd die ik moet laten zien Laat zien dat ik zo om je geef Niemand laat me voelen zoals jij dat doet En ik zal je nooit laten gaan. Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel Laat me je laten zien dat deze liefde echt is Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel De dingen die je me aandoet, jongen, ik hou van je Je weet dat mijn liefde voor jou sterk is Ik heb te lang van je gehouden Nu is het tijd om te beseffen, Dat je altijd in mijn hart zult zijn En ik hou van de dingen die je voor me doet Je geeft me zoveel vreugde Je weet dat alles wat ik nodig heb, jij bent Je bedoelt de wereld voor mij en Het is duidelijk te zien dat (jongen) ik van je hou. Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel Laat me je laten zien dat deze liefde echt is Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel De dingen die je me aandoet, jongen, ik hou van je Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel Laat me je laten zien dat deze liefde echt is Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel De dingen die je me aandoet, jongen, ik hou van je En ik hou van de dingen die je me aandoet Je geeft me zoveel vreugde Je weet dat alles wat ik nodig heb, jij bent Je bedoelt de wereld voor mij en Het is duidelijk te zien dat (jongen) ik van je hou. Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel Laat me je laten zien dat deze liefde echt is Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel De dingen die je me aandoet, jongen, ik hou van je Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel Laat me je laten zien dat deze liefde echt is Ik kan het niet helpen dat ik me voel zoals ik me voel De dingen die je me aandoet, jongen, ik hou van je