Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: take your time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - take your time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take your time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take your time .

Origineel

I know what you want And I know what you need I promise I'm gone give it to you baby Just wait and see Can't do light Just to set the scene Baby we've got all night The mood is right I'm yours Soe on baby yeah I've been waiting all day Just thinking about the way you'll touch me And now that you're here I ain't never letting go babe Want to hold you close baby Take your time Don't you rush a thing We got all night To make it right Come on babe Come on babe Take your time Don't you rush a thing We got all night To make it right Come on babe Come on babe Baby just take your time Don't you rush a thing Cause we all night to make it right yeahh

 

Vertaling

ik weet wat je wilt En ik weet wat je nodig hebt Ik beloof je dat ik het aan je geef, schat Gewoon afwachten Ik kan geen licht doen Gewoon om de scène te bepalen Schat we hebben de hele nacht De sfeer is goed ik ben de jouwe Soe op baby ja Ik heb de hele dag gewacht Denk gewoon aan de manier waarop je me aanraakt En nu je hier bent Ik laat nooit meer los schat Ik wil je dicht bij me houden, schat Neem de tijd Haast je niet We hebben de hele nacht Om het goed te maken Kom op schat Kom op schat Neem de tijd Haast je niet We hebben de hele nacht Om het goed te maken Kom op schat Kom op schat Schatje, neem gewoon de tijd Haast je niet Omdat we de hele nacht het goed hebben gemaakt, ja