Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith evans Songtekst: thank you lord interlude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith evans - thank you lord interlude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thank you lord interlude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thank you lord interlude .

Origineel

Just want to thank you for what you've done Just want to tell you that you're the one and I thank you Lord. I thank you Lord Just want to thank you for what you've done Just want to tell you that you're the one Thank you Lord

 

Vertaling

Ik wil je gewoon bedanken voor wat je hebt gedaan Ik wil je alleen vertellen dat jij degene bent en ik dank u Heer. Ik dank u Heer Ik wil je gewoon bedanken voor wat je hebt gedaan Ik wil je alleen vertellen dat jij degene bent Dank u Heer