Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faith no more Songtekst: 12 what a day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faith no more - 12 what a day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 12 what a day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faith no more! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faith no more en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 12 what a day .

Origineel

A piece of mail A letterhead A piece of hair From a human head They're stayin' to me "I should've killed it" "I should've killed it" "I should've killed it before" You're right, you're right "Kill the body and the head will die" They're laughin' at me "I should've learned it" "I should've learned it" "I should've learned it before" What a day, what a day If you can look it in the face And hold your vomit A wet sneeze and a "no left turn" A row of teeth and an encouraging word Beneath a mile of skin "I should've noticed it" "I should've noticed it" "I should've noticed it before" What a day What a day What a day Don't you touch it

 

Vertaling

Een poststuk Een briefhoofd Een stukje haar Van een mensenhoofd Ze blijven bij mij "Ik had het moeten doden" "Ik had het moeten doden" "Ik had het eerder moeten doden" Je hebt gelijk, je hebt gelijk. "Dood het lichaam en het hoofd zal sterven" Ze lachen me uit "Ik had het moeten leren" "Ik had het moeten leren" "Ik had het eerder moeten leren" Wat een dag, wat een dag If you can look it in the face En je braaksel inhouden Een natte nies en een "geen linkse draai" Een rij tanden en een bemoedigend woord Onder een kilometer huid "Ik had het moeten zien" "Ik had het moeten merken" "Ik had het eerder moeten merken" Wat een dag. Wat een dag Wat een dag Raak het niet aan