Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faithless Songtekst: dirty ol' man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faithless - dirty ol' man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dirty ol' man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faithless! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faithless en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dirty ol' man .

Origineel

He's a dirty old man, And a dirty old man, He's a dirty old man and a friend of mine. I'm a dirty old man? My life is cold, I'll chill you to the bone, Heart of stone, Have a care, You know my breath stinks, I leave shit everywhere, So be aware (?) Don't you dare try appealing to my better nature, You better wait, you're misinformed, Ain't nothing warm about me, (?) concrete clay and steel, And what else is real? I mean the actual deal, People seem to love living under my skin, Some of them call me London, I'm also known as New York. Anywhere in the world you find me I talk the same bad talk, Walk the same walk from side to side, You're transparent to me, There ain't a thing you can hide, Derive glamour from the stamina it takes to survive. Now give me your cash and go Before you're heart brakes, You're living under my wing And all you got I'm going to take, I'm a dirty old man. He's a dirty old man and a dirty old man, He's a dirty old man and a friend of mine. I'm a rough old man beyond heart ache, To improve my mood I could use an earthquake, I sit awake for my people to release the pain, So I can know peace again In my skin, sin deceit and mistrust soaked in, I think I might just ? Often drops of woe, streets flow with tears, I fall down all around your ears. If I could, if I was made of wood start a fire, no lie, 'Cause I wouldn't bet on people changing just yet My eyes are wet and my heart is full of fear and regret, I started young, I got teenagers carrying guns.

 

Vertaling

Hij is een vieze oude man, en een vieze oude man, Hij is een vieze oude man en een vriend van me. Ik ben een vieze oude man? Mijn leven is koud, Ik zal je afkoelen tot op het bot, Hart van steen, Wees voorzichtig, Je weet dat mijn adem stinkt, Ik laat overal stront achter, Dus let op. Waag het niet een beroep te doen op mijn betere aard, Wacht maar, je bent verkeerd ingelicht, Er is niets warms aan mij, Beton, klei en staal, En wat is er nog meer echt? Ik bedoel het echte werk, Mensen schijnen graag onder mijn huid te leven, Sommigen noemen me Londen, Ik sta ook bekend als New York. Overal ter wereld waar je me vindt Ik praat dezelfde slechte praat, Loop hetzelfde loopje van links naar rechts, Je bent doorzichtig voor me, Er is niets wat je kunt verbergen, Je ontleent glamour aan het uithoudingsvermogen dat je nodig hebt om te overleven. Geef me nu je geld en ga Voordat je hart het begeeft, Je leeft onder mijn vleugel En alles wat je hebt neem ik, Ik ben een vieze oude man. Hij is een vieze oude man en een vieze oude man, Hij is een vieze oude man en een vriend van me. Ik ben een ruwe oude man voorbij hartzeer, Om mijn humeur te verbeteren zou ik een aardbeving kunnen gebruiken, Ik zit wakker voor mijn mensen om de pijn los te laten, Zodat ik weer vrede kan kennen In mijn huid, zonde bedrog en wantrouwen gedrenkt, Ik denk dat ik misschien gewoon? Vaak druppels van wee, straten stromen met tranen, Ik val neer om je oren. Als ik kon, als ik gemaakt was van hout een vuur te starten, geen leugen, Want ik zou er nog niet op rekenen dat mensen veranderen Mijn ogen zijn nat en mijn hart is vol angst en spijt, Ik ben jong begonnen, ik heb tieners die wapens dragen.