Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faktion Songtekst: distance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faktion - distance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van distance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faktion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faktion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals distance .

Origineel

It's not the way you see me It's the way you let me down I can't believe that it hurts this much When I hear your voice You're calling out to me Though you know I can't be with you So please don't leave Just remember to keep some distance And remember you've already had your chance with me I hope you see I can never be without you Just try to see the way that I see It's not the way you need me It's the way you drag me down I can't believe that it hurts this much I still hear your voice You're calling out to me Though you know I can't be with you So please don't leave Just remember to keep some distance And remember you've already had your chance with me I hope you see I can never be without you Just try to see the way that I see You're a constant echo that I hear ringing in my ears I see you, I see the way you see me You're a constant burning that gets the best of me I see you, I see the way you see me Please don't leave Just remember to keep some distance Remember you've already had your chance with me I hope you see I can never be without you Try to see the way that I see Please don't leave Just remember to keep some distance And remember you've already had your chance with me I hope you see I can never be without you Just try to see the way that I see

 

Vertaling

Zo zie je me niet Zo laat je me in de steek Ik kan niet geloven dat het zoveel pijn doet Als ik je stem hoor Je roept me Hoewel je weet dat ik niet bij je kan zijn Dus ga alsjeblieft niet weg Onthoud wel dat je wat afstand moet houden En onthoud dat je je kans al bij mij hebt gehad Ik hoop dat je het ziet Ik kan nooit zonder jou zijn Probeer gewoon de manier te zien die ik zie Zo heb je me niet nodig Zo sleep je me naar beneden Ik kan niet geloven dat het zoveel pijn doet Ik hoor nog steeds je stem Je roept me Hoewel je weet dat ik niet bij je kan zijn Dus ga alsjeblieft niet weg Onthoud wel dat je wat afstand moet houden En onthoud dat je je kans al bij mij hebt gehad Ik hoop dat je het ziet Ik kan nooit zonder jou zijn Probeer gewoon de manier te zien die ik zie Je bent een constante echo die ik in mijn oren hoor rinkelen Ik zie jou, ik zie hoe jij mij ziet Je brandt constant en krijgt het beste van mij Ik zie jou, ik zie hoe jij mij ziet Ga alsjeblieft niet weg Onthoud wel dat je wat afstand moet houden Onthoud dat je je kans al bij mij hebt gehad Ik hoop dat je het ziet Ik kan nooit zonder jou zijn Probeer de manier te zien die ik zie Ga alsjeblieft niet weg Onthoud wel dat je wat afstand moet houden En onthoud dat je je kans al bij mij hebt gehad Ik hoop dat je het ziet Ik kan nooit zonder jou zijn Probeer gewoon de manier te zien die ik zie