Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faktion Songtekst: no chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faktion - no chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faktion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faktion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no chance .

Origineel

It's not the way you see me It's the way you let me down I can't believe that it hurts this much When i hear you voice You're calling out to me Though you know i can't be with you [chorus] So please don't leave Just remember to keep some distance And remember you've already had your chance with me I hope you see I could never be without you Just try to see the way that i see It's not the way you lead me It's the way you drag me down I can't believe that it hurts this much I still hear your voice You're calling out to me Though you know i can't be with you [chorus] Here ites that echo i hear ringing in my ears I see you [i see you..] I see the way you see me Here ites the burning that gets the best of me I see you [i see you..] I see the way you see me

 

Vertaling

Zo zie je me niet Zo laat je me in de steek Ik kan niet geloven dat het zoveel pijn doet Als ik je stem hoor Je roept me Hoewel je weet dat ik niet bij je kan zijn [Refrein] Dus ga alsjeblieft niet weg Onthoud wel dat je afstand moet houden En onthoud dat je je kans al bij mij hebt gehad Ik hoop dat je het ziet Ik zou nooit zonder jou kunnen zijn Probeer gewoon de manier te zien die ik zie Zo leid je me niet Zo sleep je me naar beneden Ik kan niet geloven dat het zoveel pijn doet Ik hoor nog steeds je stem Je roept me Hoewel je weet dat ik niet bij je kan zijn [Refrein] Hier is die echo die ik in mijn oren hoor rinkelen Ik zie je [ik zie je ..] Ik zie de manier waarop je mij ziet Hier is het branden dat het beste van mij krijgt Ik zie je [ik zie je ..] Ik zie de manier waarop je mij ziet