Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faktion Songtekst: pilot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faktion - pilot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pilot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faktion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faktion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pilot .

Origineel

I want to be a pilot Sail across the air Floating through the aftermath of dreams I never shared Now I see you Standing in my dreams And yet I think about the place I want to be Chorus: And it eats you up inside But you can be anything that you want to be I won't let it eat you up inside Cause you can see anything that you want to see I try to be the writer Whose stories you will read But you don't care to be on the same level as me Now I see you Standing in my dreams And still I think about the place I want to be Chorus: And it eats me up inside But I can be anything that I want to be I won't let it eat me up inside I can see anything that I want to see Bridge: You can never see What it means to me You can never see inside my dreams When you're watching me And I'm stumbling I see you smiling You could never be Just a memory I'll always keep you by my side What I have to see Is a life that's free Why don't you let me dream? Repeat Chorus Repeat Bridge

 

Vertaling

Ik wil piloot worden Vaar door de lucht Zwevend door de nasleep van dromen die ik nooit heb gedeeld Nu zie ik je Staan in mijn dromen En toch denk ik na over de plek waar ik wil zijn Refrein: En het eet je van binnen op Maar je kunt alles zijn wat je wilt zijn Ik laat het je niet opeten Omdat je alles kunt zien wat je wilt zien Ik probeer de schrijver te zijn Wiens verhalen je zult lezen Maar het kan je niet schelen om op hetzelfde niveau te zitten als ik Nu zie ik je Staan in mijn dromen En toch denk ik na over de plek waar ik wil zijn Refrein: En het vreet me van binnen op Maar ik kan alles zijn wat ik wil zijn Ik laat me er niet door opeten Ik kan alles zien wat ik wil zien Brug: Je kunt het nooit zien Wat het voor mij betekent Je kunt nooit in mijn dromen kijken Als je naar me kijkt En ik struikel Ik zie je glimlachen Dat zou je nooit kunnen zijn Gewoon een herinnering Ik zal je altijd aan mijn zijde houden Wat ik moet zien Is een leven dat gratis is Waarom laat je me niet dromen? Herhaal refrein Herhaal Bridge