Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: falcon billy Songtekst: what she will

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: falcon billy - what she will ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what she will? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van falcon billy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van falcon billy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what she will .

Origineel

It's the way she smiles And the way she walks The way her lip curls when she talks It's what she says And what she don't It's what she will and what she won't She makes me shake She makes me scream She makes me breakfast in between Her ruby lips Her emerald eyes When she can't, it's the way she tries It's the way her arms warm me like whiskey The way she whispers baby Did you miss me [Chorus ] It's what she says And what she don't It's what she will And what she won't She wraps herself around me So tight The way she holds onto me All night, all night, all night It's the way she shivers in my hands The way she tells me only I can [Chorus ] It's all right what she will What she do and what she don't She's all right, what she will What she will and what she won't

 

Vertaling

Zo glimlacht ze En de manier waarop ze loopt De manier waarop haar lip krult als ze praat Het is wat ze zegt En wat ze niet doet Het is wat ze wil en wat ze niet wil Ze laat me beven Ze laat me gillen Ze laat me tussendoor ontbijten Haar robijnrode lippen Haar smaragdgroene ogen Als ze het niet kan, probeert ze het Zo verwarmen haar armen me als whisky De manier waarop ze baby fluistert Heb je mij gemist [Refrein ] Het is wat ze zegt En wat ze niet doet Het is wat ze wil En wat ze niet wil Ze wikkelt zich om me heen Zo strak De manier waarop ze me vasthoudt De hele nacht, de hele nacht, de hele nacht Zo rilt ze in mijn handen De manier waarop ze me vertelt dat alleen ik kan [Refrein ] Het is goed wat ze wil Wat ze doet en wat ze niet doet Ze maakt het goed, wat ze wil Wat ze wel en niet wil