Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: falconer Songtekst: catch the shadows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: falconer - catch the shadows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van catch the shadows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van falconer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van falconer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals catch the shadows .

Origineel

You grasped a pot of gold, Now it looks like led. On your path of hunger The gold lies still ahead. At the end of the rainbow Another rainbow starts. Try to catch the shadows And run until you fall. Strain your nerves to follow The temptations of them all. The prizes fade with time As day fades into night. The state of satisfaction Is a slowly dying high. As sun descends in the sky The hunt is on for the dawn. Chasing tricks of the day through the night. The scent of dawn is so sweet But it is spoiled with each bite. Losing pace among all of the treats.

 

Vertaling

Je greep naar een pot met goud, Nu ziet het er uit als lood. Op je pad van honger ligt het goud nog voor je. Aan het einde van de regenboog Begint een andere regenboog. Probeer de schaduwen te vangen En ren tot je valt. Span je zenuwen om De verleidingen van hen allen. De prijzen vervagen met de tijd Als de dag vervaagt in de nacht. De staat van voldoening Is een langzaam stervende high. Als de zon in de lucht daalt De jacht is op de dageraad. De trucjes van de dag najagend door de nacht. De geur van de dageraad is zo zoet Maar het wordt bedorven met elke hap. Verliest het tempo tussen al het lekkers.