Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fall out boy Songtekst: american beauty american psycho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fall out boy - american beauty american psycho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van american beauty american psycho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fall out boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fall out boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals american beauty american psycho .

Origineel

She's an American beauty I'm an American psycho She's an American beauty I'm an American, I'm an American American Psycho I'm an American, I'm an American I'm, I'm, I'm an American psycho I think I fell in love again Maybe I just took too much cough medicine I'm the best worst thing that hasn't happened to you yet The best worst thing You take the full, full truth, then you pour some out You take the full, full truth, then you pour some out And you can kill me, kill me or let God sort '€˜em out Kill me, kill me or She's an American beauty I'm an American psycho She's an American beauty I'm an American, I'm an American American Psycho I'm an American, I'm an American I'm, I'm, I'm an American psycho I'm an American, I'm an American I'm, I'm, I'm an American psycho I wish I dreamt in the shape of your mouth But it's your thread count I really care about Stay up 'til the lights go out Stay up, Stay up You take the full, full truth, then you pour some out You take the full, full truth, then you pour some out And as we're drifting off to sleep All those dirty thoughts of me They were never yours to keep Altered boys, altered boys We're the things that love destroyed (I'm an American, I'm an American) You, me, us, them We're just resurrection men (I'm an American, I'm an American) Us, we were only there, to make you live again (I'm an American, I'm an American) Us, we were pity sex, nothing more and nothing less (I'm an American) She's an American beauty I'm an American psycho She's an American beauty I'm an American, I'm an American American Psycho I'm an American, I'm an American I'm, I'm, I'm an American psycho I'm an American, I'm an American, I'm an American psycho I'm an American, I'm an American I'm, I'm, I'm an American psycho

 

Vertaling

Ze is een Amerikaanse schoonheid Ik ben een Amerikaanse psychopaat Ze is een Amerikaanse schoonheid Ik ben een Amerikaanse, ik ben een Amerikaanse American Psycho Ik ben een Amerikaanse, ik ben een Amerikaanse Ik ben, ik ben, ik ben een Amerikaanse psychopaat Ik denk dat ik weer verliefd ben geworden Misschien heb ik gewoon te veel hoestdrank genomen Ik ben het beste ergste wat je nog niet is overkomen Het beste, slechtste ding Je neemt de volle, volle waarheid, en dan giet je er wat uit Je neemt de volle, volle waarheid, en dan giet je er wat uit En je kunt me doden, doden of God het laten uitzoeken. Dood me, dood me of Ze is een Amerikaanse schoonheid Ik ben een Amerikaanse psychopaat She's an American beauty Ik ben een Amerikaanse, ik ben een Amerikaanse American Psycho Ik ben een Amerikaanse, ik ben een Amerikaanse Ik ben, ik ben, ik ben een Amerikaanse psychopaat Ik ben een Amerikaan, ik ben een Amerikaan Ik ben, ik ben, ik ben een Amerikaanse psychopaat Ik wou dat ik droomde in de vorm van je mond Maar het is je aantal draden waar ik echt om geef Blijf op tot het licht uitgaat Blijf wakker, blijf wakker Je neemt de volle, volle waarheid, en dan giet je er wat uit Je neemt de volle, volle waarheid, dan schenk je wat uit En als we wegdrijven om te slapen Al die vieze gedachten van mij Ze waren nooit van jou om te houden Veranderde jongens, veranderde jongens Wij zijn de dingen die liefde vernietigd (Ik ben een Amerikaan, ik ben een Amerikaan) You, me, us, them We're just resurrection men (Ik ben een Amerikaan, ik ben een Amerikaan) Us, we were only there, to make you live again (Ik ben een Amerikaan, ik ben een Amerikaan) Us, we were pity sex, nothing more and nothing less (Ik ben een Amerikaanse) She's an American beauty I'm an American psycho She's an American beauty Ik ben een Amerikaanse, ik ben een Amerikaanse American Psycho Ik ben een Amerikaanse, ik ben een Amerikaanse Ik ben, ik ben, ik ben een Amerikaanse psychopaat Ik ben een Amerikaanse, ik ben een Amerikaanse, ik ben een Amerikaanse psychopaat Ik ben een Amerikaan, ik ben een Amerikaan Ik ben, ik ben, ik ben een Amerikaanse psychopaat