Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fall out boy Songtekst: formula for love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fall out boy - formula for love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van formula for love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fall out boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fall out boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals formula for love .

Origineel

i'm trying not to wonder what you're doing now and it still hurts somehow our pictures disappeared with communications down and i'm living out of town but the formula for love was found to be untrue-i wait for you to call me up someday and tell me that you're wrong-it's been too long and the formula for love was found to be untrue-i wait for you don't try to tell me that my love for you was wrong and don't try to tell me that you knew it all along you never loved, you don't know how and i feel bad for you right now i'm trying not to wonder whose heart you'll break this time- you can bet it won' be mine.

 

Vertaling

Ik probeer me niet af te vragen wat je nu aan het doen bent en toch doet het pijn. onze foto's verdwenen met de communicatie naar beneden en ik woon buiten de stad maar de formule voor liefde bleek niet waar te zijn-ik wacht op jou om me op een dag op te bellen en me te vertellen dat je het mis hebt-het is al te lang geleden en de formule voor liefde bleek onwaar te zijn. Ik wacht op jou. probeer me niet te vertellen dat mijn liefde voor jou verkeerd was en probeer me niet te vertellen dat je het al die tijd al wist Je hebt nooit liefgehad, je weet niet hoe. en ik voel me nu slecht voor je. Ik probeer me niet af te vragen wiens hart je deze keer breekt. je kunt er zeker van zijn dat het de mijne niet zal zijn.