Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fall out boy Songtekst: hold me tight or don’t (the white panda remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fall out boy - hold me tight or don’t (the white panda remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold me tight or don’t (the white panda remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fall out boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fall out boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold me tight or don’t (the white panda remix) .

Origineel

[Verse 1] I never really feel a thing I'm just kinda too frozen You were the only one That even kinda came close I just pinch myself No longer comatose I woke up, no luck I woke up, no luck [Pre-Chorus] And when your stitch comes loose I wanna sleep on every piece of fuzz And stuffing that comes out of you, you I took too many hits off this memory I need to come down [Chorus] An-n-n-n-n-n-n-n-nother day goes by So hold me tight Hold me tight, or don't Oh n-n-no, no this isn't how our story ends So hold me tight Hold me tight, or don't Oh na na na na na na na na na na na Na na na na na na na Oh na na na na na na na na na na na [Verse 2] I got too high again Realized I can't not be with you Or be just your friend I love you to death But I just can't, I just can't pretend We weren't lovers first Confidants but never friends Were we ever friends? [Pre-Chorus] But when your stitch comes loose I wanna sleep on every piece of fuzz And stuffing that comes out of you, you I took too many hits off this memory I need to come down [Chorus] An-n-n-n-n-n-n-n-nother day goes by So hold me tight Hold me tight, or don't Oh n-n-no, no this isn't how our story ends So hold me tight Hold me tight, or don't Oh na na na na na na na na na na na Na na na na na na na Oh na na na na na na na na na na na Hold me tight, or don't

 

Vertaling

[Verse 1] I never really feel a thing I'm justa kinda too frozen You were the only one That even kinda came close I just pinch myself Niet langer in coma Ik werd wakker, geen geluk Ik werd wakker, geen geluk [Pre-Chorus] And when your stitch comes loose wil ik slapen op elk stukje donzigheid And stuffing that comes out of you, you I took too many hits off this memory I need to come down [Chorus] An-n-n-n-n-n-nieuwe dag gaat voorbij So hold me tight Hou me stevig vast, of doe het niet Oh n-n-nee, nee dit is niet hoe ons verhaal eindigt So hold me tight Hou me vast, of doe het niet Oh na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na Oh na na na na na na na na na na [Verse 2] I got too high again Realized I can't be not with you Or be just your friend I love you to death But I just can't, I just can't pretend We waren niet eerst geliefden Vertrouwden maar nooit vrienden Waren we ooit vrienden? [Pre-Chorus] But when your stitch comes loose I wanna sleep on every piece of fuzz And stuffing that comes out of you, you I took too many hits off this memory I need to come down [Chorus] An-n-n-n-n-n-nieuwe dag gaat voorbij So hold me tight Hou me stevig vast, of doe het niet Oh n-n-nee, nee dit is niet hoe ons verhaal eindigt So hold me tight Hou me vast, of doe het niet Oh na na na na na na na na na na na Na na na na na na na Oh na na na na na na na na na na na Hou me vast, of doe het niet