Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: falling cycle Songtekst: before night falls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: falling cycle - before night falls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van before night falls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van falling cycle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van falling cycle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals before night falls .

Origineel

I saw you in my dreams And woke up empty handed Emotions left me there to wait and sit back Everyday I look for you Everyday I wait for you Right now I can't feel my heart They've gone and ripped it out again But I want to see you I want to feel you So long I've waited for you Another day to spend by myself Everyday I look for you Everyday I wait for you Someday I will find you Someday we will be together

 

Vertaling

Ik zag je in mijn dromen En werd wakker met lege handen Emoties lieten me daar om te wachten en achterover te leunen Elke dag zoek ik naar jou Elke dag wacht ik op jou Op dit moment kan ik mijn hart niet voelen Ze zijn weggegaan en hebben het er weer uitgescheurd Maar ik wil je zien Ik wil je voelen Zo lang heb ik op je gewacht Nog een dag om alleen door te brengen Elke dag zoek ik naar jou Elke dag wacht ik op je Op een dag zal ik je vinden Op een dag zullen we samen zijn