Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: false heroics Songtekst: separatatat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: false heroics - separatatat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van separatatat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van false heroics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van false heroics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals separatatat .

Origineel

Shapes shimmer in your colours Square, circle, red, yellow, blue Melding into technicolour Of my dreams of truth of youth of you Well see a new congregation Theyre greeting me and you Well have a new conversation Sing it til were blue On the up Im coming across the rebellion inside Every thing you had said you would do And on the down Im coming across the remorse, the remorse, the remorse For every time I didnt come clean on me for you Well see a new congregation Theyre greeting me and you Well have a new conversation Sing it til were blue Were gonna sing it

 

Vertaling

Vormen glinsteren in uw kleuren Vierkant, cirkel, rood, geel, blauw Versmelten in technicolor Van mijn dromen van waarheid van jeugd van jou We zien een nieuwe gemeente Ze begroeten mij en jou We hebben een nieuw gesprek Zing het tot je blauw ziet Opwaarts kom ik de rebellie binnenin tegen Alles wat je had gezegd dat je zou doen En op de down kom ik de wroeging, de wroeging, de wroeging tegen Voor elke keer dat ik niet eerlijk tegen je was Nou zie een nieuwe gemeente Ze begroeten mij en jou We hebben een nieuw gesprek Zing het tot je blauw ziet We gaan het zingen