Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fame Songtekst: these are my children

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fame - these are my children ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van these are my children? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fame! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fame en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals these are my children .

Origineel

In times of trouble When all the world seems, oh, so dark And I can't find a way to cope When deep inside me I can no longer feel the spark And I can see no ray of hope When I am lost What makes it all worthwhile One simple thought to make me smile These are my children My saving grace I see my calling In every face These are my children My family tree And I thank God And I thank God For choosing me, for choosing me I wasn't blessed As other women in this life To have my own, to be mother and wife But I was blessed Beyond where wildest dreams can reach For I have the privilege Yes, the privilege to teach These are my children My saving grace I see my calling In each and every face These are my children My family tree And I thank God And I thank God Yes, I thank God For choosing me For choosing me These are my children

 

Vertaling

In tijden van moeilijkheden Als de wereld zo donker lijkt... En ik geen manier kan vinden om ermee om te gaan Wanneer diep in mij Ik niet langer de vonk kan voelen En ik geen sprankje hoop meer zie Wanneer ik verloren ben Wat maakt het allemaal de moeite waard Eén simpele gedachte om me te laten lachen Dit zijn mijn kinderen Mijn reddende genade Ik zie mijn roeping In elk gezicht Dit zijn mijn kinderen Mijn stamboom En ik dank God En ik dank God Voor het kiezen van mij, voor het kiezen van mij Ik was niet gezegend Zoals andere vrouwen in dit leven Om mijn eigen te hebben, om moeder en vrouw te zijn Maar ik was gezegend verder dan mijn stoutste dromen kunnen reiken Want ik heb het voorrecht Ja, het voorrecht om les te geven Dit zijn mijn kinderen Mijn reddende genade Ik zie mijn roeping In elk en ieder gezicht Dit zijn mijn kinderen Mijn stamboom En ik dank God En ik dank God Ja, ik dank God Dat Hij mij gekozen heeft Dat Hij mij gekozen heeft Dit zijn mijn kinderen