Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Family Force 5 Songtekst: Topsy Turvy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Family Force 5 - Topsy Turvy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Topsy Turvy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Family Force 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Family Force 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Topsy Turvy .

Origineel

Maybe I'm crazy What did I fall into Lookin' for a key to a door that I can't get through Just maybe I'm crazy Don't you know, don't you know I'm going under Just maybe In a world of wonder Wonder Topsy (topsy) turvy (turvy) Wake me (wake me) I've had enough Topsy (topsy) turvy (turvy) Don't know (don't know) Which way is up Or down Tears on the ground Whatever I'm dreamin' of Topsy (topsy) turvy (turvy) Wake me (wake me) I've had enough Talkin' to myself What do I have to loose Wish upon a star Fell so far from the truth Just maybe I'm crazy Don't you know, don't you know I'm going under Just maybe In a world of wonder Wonder Topsy (topsy) turvy (turvy) Wake me (wake me) I've had enough Topsy (topsy) turvy (turvy) Don't know (don't know) Which way is up Or down Tears on the ground Whatever I'm dreamin' of Topsy (topsy) turvy (turvy) Wake me (wake me) I've had enough I've lost my way Hey I want to come home Someone take me away Hey I'm coming home Topsy turvy Wake me I've had enough Topsy (topsy) turvy (turvy) Wake me (wake me) I've had enough Topsy (topsy) turvy (turvy) Wake me (wake me) I've had enough Topsy (topsy) turvy (turvy) Don't know (don't know) Which way is up Or down Tears on the ground Whatever I'm dreamin' of Topsy (topsy) turvy (turvy) Wake me (wake me) I've had enough

 

Vertaling

Misschien ben ik gek Wat heb ik vallen in Lookin 'voor een sleutel van een deur die ik niet kan krijgen door middel van Heel misschien Ik ben gek op Weet je niet, weet je niet ik ga het kader van Heel misschien In een wereld van verwondering Wonder Topsy (topsy) turvy (TURVY) Wake me (me wakker) Ik heb er genoeg Topsy (topsy) turvy (TURVY) Weet ik niet (weet het niet) Die manier is je Of omlaag Tranen op de grond Wat ik ben Dreamin 'van Topsy (topsy) turvy (TURVY) Wake me (me wakker) Ik heb er genoeg Talkin 'to me Wat heb ik te verliezen Wens op een ster Viel zo ver van de waarheid Heel misschien Ik ben gek op Weet je niet, weet je niet ik ga het kader van Heel misschien In een wereld van verwondering Wonder Topsy (topsy) turvy (TURVY) Wake me (me wakker) Ik heb er genoeg Topsy (topsy) turvy (TURVY) Weet ik niet (weet het niet) Die manier is je Of omlaag Tranen op de grond Wat ik ben Dreamin 'van Topsy (topsy) turvy (TURVY) Wake me (me wakker) Ik heb er genoeg Ik ben de weg kwijt He Ik wil om thuis te komen Iemand mee te nemen me weg He Ik komhome Topsy Turvy Me wakker Ik heb er genoeg Topsy (topsy) turvy (TURVY) Wake me (me wakker) Ik heb er genoeg Topsy (topsy) turvy (TURVY) Wake me (me wakker) Ik heb er genoeg Topsy (topsy) turvy (TURVY) Weet ik niet (weet het niet) Die manier is je Of omlaag Tranen op de grond Wat ik ben Dreamin 'van Topsy (topsy) turvy (TURVY) Wake me (me wakker) Ik heb er genoeg