Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Family Of The Year Songtekst: I Dont Wanna Be Your Hero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Family Of The Year - I Dont Wanna Be Your Hero ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Dont Wanna Be Your Hero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Family Of The Year! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Family Of The Year en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Dont Wanna Be Your Hero .

Origineel

let me go i dont wanna be your hero i dont wanna be a big man just wanna fight like everyone else you masquerade i dont wanna be a part of your parade everyone deserves a chance to walke with everyone else while holding down ajob to keep my girl around and maybe buy me some new strings and her and i out on te weekend and we can whisper things secrets from my american dreams baby needs some protection but i am a kid like everyone else

 

Vertaling

laat me gaan I dont wanna be je held I dont wanna be a big man wil alleen maar vechten als iedereen je vermommen ik niet een deel van uw parade wilt worden iedereen een kans verdient om te wandelt met iedereen terwijl u ajob aan mijn meisje rond te houden en misschien koop ik een paar nieuwe snaren en haar en ik op te weekend en we kunnen dingen fluisteren geheimen van mijn amerikaanse dromen baby nodig heeft enige bescherming maar ik ben een kind zoals iedereen