Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fang Songtekst: destory the handicapped

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fang - destory the handicapped ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van destory the handicapped? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals destory the handicapped .

Origineel

Don't like those wheelchairs Wanna push 'em down the stairs They get in my way They make the goverment pay They run into me They drool all over me They don't know how to pee God help me Blind people can't see they bump into me Deaf people can't hear, they have defective ears Line em up against the wall Thow a grenade watch em fall They are so fuckin' lame They're scared to run away

 

Vertaling

Ik hou niet van die rolstoelen Ik wil ze van de trap duwen Ze staan in mijn weg Ze laten de regering betalen Ze lopen tegen me aan Ze kwijlen over me heen Ze weten niet hoe ze moeten plassen God helpe mij. Blinde mensen kunnen niet zien, ze botsen tegen me op. Dove mensen kunnen niet horen, ze hebben slechte oren Zet ze in een rij tegen de muur. Gooi een granaat en zie ze vallen. Ze zijn zo verdomde kreupelen Ze zijn bang om weg te lopen.