Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fannypack Songtekst: nu nu (yeah yeah)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fannypack - nu nu (yeah yeah) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nu nu (yeah yeah)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fannypack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fannypack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nu nu (yeah yeah) .

Origineel

Push up to you, ready to do you Then play it off like I thought I knew you What's up, boy? What's yo' name? What's yo' sign? What's the time I'm gonna go and get this freak Peeka boo, yo, can I take a peek? Saw you walking down the street You looked so fine I just had to meet You for a drink at the cafe Limo so stretched, I call it taffay Come for a ride, boy, I won't bite Unless you ask me real polite When I saw him walking down the street He looked so fine, I just had to meet I asked his name, does he wanna play? As we walked, all that I could say was Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was I know you feelin' me and boy, I feel you too You joke and laugh with me and call me your boo Walk me to the J train almost every day When we're together all that I can say is Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Can't get you out of my mind Can't get you out of my mind Can't get you out of my mindv Can't get you out of my mind Oh, yeah, god damn Run up on you and I take ya hand Hey, now lay down Now, its time to play now On boardwalk and park place All up in each others face I know you shy but its alright As long as you keep that body tight Now don't you worry 'bout a thing Isn't he lovely looking? Just wanna shout it from the roofs He's my boo and that's the truth Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was

 

Vertaling

Naar je toe duwen, klaar om je te doen En dan doen alsof ik dacht dat ik je kende Wat is er, jongen? Wat is je naam? Wat is je sterrenbeeld? Hoe laat is het? Ik ga deze freak halen. Peeka boo, yo, mag ik even gluren? Ik zag je door de straat lopen. Je zag er zo goed uit dat ik je gewoon moest ontmoeten voor een drankje in het café. Limo zo gestrekt, ik noem het taffay Kom voor een ritje, jongen, ik zal niet bijten Tenzij je het me heel beleefd vraagt Toen ik hem op straat zag lopen Hij zag er zo goed uit, ik moest hem gewoon ontmoeten Ik vroeg zijn naam, wil hij spelen? Toen we liepen, kon ik alleen maar zeggen Ja, ja, ja, ja Ja, ja, ja, ja Alles wat ik kon zeggen was Ja, ja, ja, ja Ja, ja, ja, ja Alles wat ik kon zeggen was I know you feelin' me and boy, I feel you too Je maakt grappen en lacht met me en noemt me je boo Loop met me mee naar de J trein bijna elke dag When we're together all that I can say is Ja, ja, ja, ja Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Can't get you out of my mind Can't get you out of my mind Can't get you out of my mind Can't get you out of my mind Oh, yeah, godverdomme Run up on you and I take ya hand Hey, ga nu liggen Now, its time to play now On boardwalk and park place All up in each others face Ik weet dat je verlegen bent, maar dat geeft niet. Zolang je dat lichaam strak houdt Maak je geen zorgen. Ziet hij er niet prachtig uit? Just wanna shout it from the roofs He's my boo and that's the truth Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was Yeah, yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah All that I could say was