Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fantine Songtekst: reservation for two

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fantine - reservation for two ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reservation for two? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fantine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fantine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reservation for two .

Origineel

Do you have a second to talk about it Made a reservation so please sit down I am not a painting upon your wall I am not a trophy for you to hold on CHORUS To (You) For Two (Let's talk about it) It's a reservation for two (It's reservation for two) (But without you) Just you and me, you and me Two (You) For Two (Let's talk about it) It's a reservation for two (It's reservation for two) (But without you) Just you and me, you and me Always at the doorway with you trash Left me at a dinner with no cash I can only trust you to always bring me down Now you gonna listen to me for once Are you gonna fix it with one more dance Take another gamble now that the stakes are high Don't you look away when I am talking to You (Let's talk about it) For Two (It's a reservation for two) It's reservation for two (But without you) Just you and me, you and me You (Let's talk about it) For Two (It's a reservation for two) It's reservation for two (But without you) Just you and me, you and me RAP SOLO Made a reservation for you and me x 4 CHORUS

 

Vertaling

Heb je een momentje om erover te praten Ik heb gereserveerd, dus ga zitten. Ik ben geen schilderij aan je muur. Ik ben geen trofee voor jou om vast te houden CHORUS Op (jou) Voor Twee (Laten we erover praten) Het is een reservering voor twee (Het is een reservering voor twee) (Maar zonder jou) Alleen jij en ik, jij en ik Twee (Jij) Voor Twee (Laten we erover praten) Het is een reservering voor twee (Het is een reservering voor twee) (Maar zonder jou) Alleen jij en ik, jij en ik Altijd in de deuropening met je vuilnis Liet me achter bij een diner zonder geld Ik kan er alleen op vertrouwen dat je me altijd naar beneden haalt Ga je nu voor één keer naar me luisteren Ga je het goedmaken met nog een dans Neem nog een gok nu de inzet hoog is Kijk niet weg als ik tegen je praat Jij (Laten we erover praten) Voor twee (Het is een reservering voor twee) Het is een reservering voor twee (But without you) Alleen jij en ik, jij en ik Jij (Laten we erover praten) Voor twee (Het is een reservering voor twee) Het is een reservering voor twee (But without you) Just you and me, you and me RAP SOLO Een reservering voor jou en mij x 4 CHORUS