Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Far East Songtekst: Little Bird

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Far East - Little Bird ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Little Bird? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Far East! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Far East en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Little Bird .

Origineel

WATCH NOW Little Bird Download "Little Bird" Ringtone Little bird, have you got a key Unlock the lock, yes ill leave Yeah, i had a dream baby, you could be high off me You could fly for free, if i save you baby, would you light the street cause inside of me, you cant breathe baby no you cant feel your feet but the same that aint that dream aint it burn you too hot to see that the highest me all my life, ive been living for love hold me down ima hold you up wanna go down ima give my love cause you just cant, just cant get enough all my life, ive been living for love hold me down ima hold you up money go round ima get my love cause you just cant, just cant get enough little bird, have you got a key unlock the lock, yes ill leave yeh, lets make believe baby you couldnt fly from me wouldnt walk on that wire on a low, wouldnt lie to me wouldnt creep out for that dame that time only lay asleep but the same that aint that dream aint it burn you too hot to see that the highest me all my life, ive been living for love hold me down ima hold you up wanna go down ima give my love cause you just cant, just cant get enough all my life, ive been living for love hold me down ima hold you up money go round ima get my love cause you just cant, just cant get enough little bird, have you got a key unlock the lock, yes ill leave yeah, nothing more to see cause baby girls just a fiend when she come down its all a dream best believe birds aint worth the steam little bird dont clip your wings baby when you get down, do you get low? maybe you should quit now, now even what we know, what we got worth more than dough when you high dont fly alone all my life, ive been living for love hold me down ima hold you up wanna go down ima give my love cause you just cant, just cant get enough all my life, ive been living for love hold me down ima hold you up money go round ima get my love cause you just cant, just cant get enoug

 

Vertaling

KIJK NU Little Bird Download "Little Bird" Ringtone Vogeltje, heb je een sleutel gekregen Ontgrendelen van het slot, ja ziek te verlaten Ja, ik had een droom baby, je kan hoog van me af te zijn Je kon vliegen gratis, als ik bespaart u baby, zou je de straat licht ontstaan ​​aan de binnenkant van me, je kan ademen kindje nee je kan voelen uw voeten maar het is dezelfde die aint die droom aint het verbranden je te warm om te zien dat de hoogste me al mijn hele leven, ive geleefd voor de liefde Houd me neer ima houden u up wil naar beneden ima geef mijnliefde ertoe leiden dat u gewoon niet, just cant get enough al mijn hele leven, ive geleefd voor de liefde Houd me neer ima houden u up geld gaan rond ima krijgen mijn liefde ertoe leiden dat u gewoon niet, just cant get enough vogeltje, heb je een sleutel gekregen ontgrendelen van het slot, ja ziek te verlaten yeh, laat doen geloven schatje je kon vliegen van me zou niet lopen op die draad op een laag, zou niet liegen tegen mij wouldnt kruipen uit voor die dame die tijd alleen lag te slapen maar het is dezelfde die aint die droom aint het verbranden je te warm om te zien dat de hoogstemij al mijn hele leven, ive geleefd voor de liefde Houd me neer ima houden u up wil naar beneden ima geef mijn liefde ertoe leiden dat u gewoon niet, just cant get enough al mijn hele leven, ive geleefd voor de liefde Houd me neer ima houden u up geld gaan rond ima krijgen mijn liefde ertoe leiden dat u gewoon niet, just cant get enough vogeltje, heb je een sleutel gekregen ontgrendelen van het slot, ja ziek te verlaten ja, niets meer te oorzaak baby meisjes zien enkel een duivel toen ze naar beneden komen zijn allemaal een droom best geloven vogels aint de stoom waard vogeltje Dont clipje vleugels baby als je naar beneden, doe je laag te krijgen? misschien moet je nu stoppen, nu zelfs wat we weten, wat we hebben gekregen ter waarde van meer dan deeg wanneer je hoge Dont alleen vliegen al mijn hele leven, ive geleefd voor de liefde Houd me neer ima houden u up wil naar beneden ima geef mijn liefde ertoe leiden dat u gewoon niet, just cant get enough al mijn hele leven, ive geleefd voor de liefde Houd me neer ima houden u up geld gaan rond ima krijgen mijn liefde ertoe leiden dat u gewoon niet, gewoon cant get enoug