Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: far east movement Songtekst: eyes never lie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: far east movement - eyes never lie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eyes never lie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van far east movement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van far east movement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eyes never lie .

Origineel

These eyes, never lie. Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). No time, to say good bye (So come on). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Yo, people say that I shouldn't be chasing papers. The ones who say it claim they ain't movers and shakers. I mean, I feel the principle, but back to reality. What's the point of me workin' if I can't feed my family. Strategy, I got none and that's abundantly clear. So I take pride to be the new pioneer. And I'm livin' moment to moment hopin' someone will notice. Then go back for my folks and everybody support us. Bought us a couple minutes cause' they knew that we finished. We winners, we had it in us ever since we beginners. Visions of getting money, that's the new frontier. But I ain't gettin' no money, I'm making income here. These eyes, (Gotta know) never lie. Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). No time, to say good bye (So come on). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). How'd I make mistakes, I apologize. Got my hands dirty, chasin' devil's pie. Through the ups and downs I learned to realize. Don't ever take for granted people close in your life. I'm broke in my pockets but love I got plenty. Blessed with good people, you couldn't pop a pennies. We in this thing together, no weather's gonna' stop this. Trains left their station and breakin's not an option. Times gettin' difficult cause' people tryin' to cross me. Whisper this and that behind my back and let me softly. But my skin's thick, that nonsense doesn't hurt. I'm bout' to be major before I leave earth (Earth). These eyes, never lie. Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). No time, (Let me know) to say good bye. Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me, so clean). Give it to me (Give it to me). New suit (Right), clean shoes (Right). Make sure my tie is right and my fade is tight. It's been a long time comin' from rags that feel drummin'. Different stokes introducing Asian folks. Blues I'm still hummin', birds I'm still wantin'. Freestyle's back on the curb, I'm still bussin'. Can I get a little bitty of time (Give it to me). You know I earned it, puttin' in work like my granddad first did. My man Catch birthed it, innovated a purpose. Power to the people no matter the surface. When we rise together you gonna' say it's worth it. And if time is money, I got seconds to earn it. Without you, there's nothin' like an empty bucket. Without you, I'd say bucket? (Who that?). You was the fans, the homies and fam'. I wouldn't lose you for nothing, love (Love). These eyes (Gotta know), never lie. Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). No time, (Let me know) to say good bye (So come on). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me). Give it to me (Give it to me)

 

Vertaling

Deze ogen, liegen nooit. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geen tijd om afscheid te nemen. Kom op. Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Yo, mensen zeggen dat ik niet op papieren moet jagen. Degenen die het zeggen zeggen dat ze niet de grote jongens zijn. Ik bedoel, ik voel het principe, maar terug naar de realiteit. Wat is het nut van mij om te werken als ik mijn familie niet kan voeden. Strategie, ik heb er geen en dat is overduidelijk. Dus ik ben trots om de nieuwe pionier te zijn. En ik leef van moment tot moment in de hoop dat iemand het merkt. Ga dan terug voor mijn ouders en iedereen steunt ons. Ze gaven ons een paar minuten omdat ze wisten dat we klaar waren. Wij winnaars, we hadden het al in ons sinds we begonnen. Visioenen om geld te krijgen, dat is de nieuwe grens. Maar ik krijg geen geld, ik verdien hier inkomen. Deze ogen, (Gotta know) liegen nooit. Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geen tijd om afscheid te nemen. Kom op. Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. Hoe heb ik fouten gemaakt, ik verontschuldig me. Ik heb mijn handen vuil gemaakt, op zoek naar duivelse taart. Door de ups en downs heb ik geleerd te beseffen. Neem nooit als vanzelfsprekend mensen dicht in je leven. Ik ben blut in mijn zakken maar liefde heb ik genoeg. Gezegend met goede mensen, kon je niet pop een cent. We zitten in hetzelfde schuitje, geen weer kan dit stoppen. Treinen verlaten hun station en breken is geen optie. Tijden worden moeilijk omdat mensen me proberen te dwarsbomen. Fluisteren dit en dat achter mijn rug en laten me zachtjes. Maar mijn huid is dik, die onzin doet geen pijn. Ik ben bijna majoor voordat ik de aarde verlaat. Deze ogen, liegen nooit. Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geen tijd, (Laat het me weten) om afscheid te nemen. Geef het aan mij. (Geef het aan mij). Geef het aan mij. (Geef het aan mij). Geef het aan mij. (Geef het aan mij, zo schoon). Geef het aan mij. Geef het aan mij. Nieuw pak (Juist), schone schoenen (Juist). Zorg ervoor dat mijn stropdas goed zit en mijn fade strak zit. It's been a long time comin' from rags that feel drummin'. Verschillende streken introduceren Aziatische mensen. Blues I'm still hummin', birds I'm still wantin'. Freestyle's back on the curb, I'm still bussin'. Can I get a little bitty of time (Give it to me). Je weet dat ik het verdiend heb, door te werken zoals mijn opa eerst deed. Mijn man Catch birthed het, vernieuwd een doel. Power to the people no matter the surface. Als we samen opstaan, zal je zeggen dat het het waard is. En als tijd geld is, heb ik seconden om het te verdienen. Zonder jou, is er niets als een lege emmer. Zonder jou, zou ik zeggen emmer? (Wie dat?). Jij was de fans, de homies en de fam'. Ik zou je voor niets willen verliezen, love (Liefde). Deze ogen (Gotta know), liegen nooit. Give it to me (Geef het aan mij). Give it to me (Geef het aan mij). Geef het aan mij (Give it to me). Geef het aan mij. Geef het aan mij. No time, (Let me know) to say good bye (So come on). Geef het aan mij. (Geef het aan mij). Geef het aan mij. Geef het aan mij. Geef het aan mij. (Geef het aan mij). Geef het aan mij. (Geef het aan mij)