Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Far East Movement Songtekst: Fly With You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Far East Movement - Fly With You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Fly With You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Far East Movement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Far East Movement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Fly With You .

Origineel

I still believe in your eyes I just don't care what you've done in your life Baby, I'll always be here by your side Don't leave me waiting too long, please come by And I'll be fly with you I'll be fly with you (Verse) Yo I'm flipping through this bizzies on the radio Stop, something tells me you someone I never seen before Let's go, I'm on your dial, I hit you with my style What's you name and your sign, anything to make you mine All night, turnt up, that's the way we live it up Show me love, tip it off, that's the way we'll live it up Dirty bass, make it boom, that's the way we'll live it up Breaking dawn going hard with you I just can't get enough (Chorus) I still believe in your eyes I just don't care what you've done in your life Baby, I'll always be here by your side Don't leave me waiting too long, please come by And I'll be fly with you I'll be fly with you (Verse) I see the way that you're staring at me and not just my watch If we ride a bucket, we'll be fly 'cause we hot Me and my baby by my side, we on top It's just me and my lady ride or die We won't stop All night, turnt up, that's the way we live it up Show me love, tip it off, that's the way we'll live it up Dirty bass, make it boom, that's the way we'll live it up Breaking dawn going hard with you I just can't get enough (Chorus) I still believe in your eyes I just don't care what you've done in your life Baby, I'll always be here by your side Don't leave me waiting too long, please come by And I'll be fly with you I'll be fly with you (Outro) Let me see you go up, now down Let's turn this party up If you got that dirty bass Girl let me see you bounce Let me see you go up, now down Let's turn this party up If you got that dirty bass Let me see you bounce Far East Movement: Fly With U — Songtekst | LyricsKeeper

 

Vertaling

Ik geloof nog steeds in je ogen Ik weet gewoon niet schelen wat je hebt gedaan in je leven Baby, ik zal altijd hier aan uw zijde Laat me niet te lang wachten, kom op En ik zal vliegen worden met u Ik vlieg worden met u (Vers) Yo Ik bladerde door deze bizzies op de radio Stop, iets zegt me dat je iemand die ik nog nooit eerder gezien Laten we gaan, ik ben op je dial, ik sla je met mijn stijl Wat is je naam en uw teken, alles wat te maken je de mijne De hele nacht, turnt up, dat is de manier waarop we leven het op Laat mijliefde, tip het uit, dat is de manier waarop we zullen live it up Dirty bas, maken het boom, dat is de manier waarop we zullen live it up Breaking dawn gaat hard met je Ik kan het gewoon niet genoeg krijgen (Chorus) Ik geloof nog steeds in je ogen Ik weet gewoon niet schelen wat je hebt gedaan in je leven Baby, ik zal altijd hier aan uw zijde Laat me niet te lang wachten, kom op En ik zal vliegen worden met u Ik vlieg worden met u (Vers) Ik zie de manier waarop je naar me te staren en niet alleen mijn horloge Als we rijden een emmer, zullen we vliegenWant we hot Me and my baby aan mijn zijde, we op de top Het is alleen ik en mijn vrouw Ride or Die We zullen niet stoppen De hele nacht, turnt up, dat is de manier waarop we leven het op Show me love, tip het uit, dat is de manier waarop we zullen live it up Dirty bas, maken het boom, dat is de manier waarop we zullen live it up Breaking dawn gaat hard met je Ik kan het gewoon niet genoeg krijgen (Chorus) Ik geloof nog steeds in je ogen Ik weet gewoon niet schelen wat je hebt gedaan in je leven Baby, ik zal altijd hier aan uw zijde Laat me niet te lang wachten, komdoor En ik zal vliegen worden met u Ik vlieg worden met u (Outro) Laat me je zien stijgen, nu naar beneden Laten we zetten deze partij op Als je kreeg dat vieze bas Meisje laat me je zien stuiteren Laat me je zien stijgen, nu naar beneden Laten we zetten deze partij op Als je kreeg dat vieze bas Laat me je zien stuiteren Far East Movement: Fly With U - Songtekst | LyricsKeeper # ixzz2Pnr30dhl