Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: far east movement Songtekst: live my life (party rock remix) (feat. justin bieber & redfoo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: far east movement - live my life (party rock remix) (feat. justin bieber & redfoo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van live my life (party rock remix) (feat. justin bieber & redfoo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van far east movement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van far east movement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals live my life (party rock remix) (feat. justin bieber & redfoo) .

Origineel

Party Rock. Redfoo. Remix. I'm gonna live my life. No matter what, we party tonight. I'm gonna live my life. I know that we gon' be alright. Yo, hell yeah, dirty bass. Ghetto girl, you drive me cray. Hell yeah, dirty bass. Yo, yo. This beat make me go wow. This drink make me fall down. I party hard like carnival. Let's burn this motha down. This bass make me go ape (go ape). This girl circus so late. You're that Tally cake with a Cali shake. I got dough, who's down to fake?. Oh my, dirty bass. Oh you got it like that. I can work that bad. Let me get that. (Get your ass on the floor). Oh my, dirty bass. Oh you got that small. I can break that off. Let me get that. (Get your ass on the floor). I'm gonna live my life. No matter what, we party tonight. I'm gonna live my life. I know that we gon' be alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Let's go. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Yo, hell yeah, dirty bass. Ghetto girl, you drive me cray. Hell yeah, dirty bass. No matter where we be at Vip, or in the ceiling. All we need to start it is. The speakers in my chit-chat. I spot a couple hotties. Holla, we're the party, we that.... Girl move it like pilates. Put your head where you knee at. Oh my, dirty bass. Oh you got it like that. I can work that bad. Let me get that. (Get your ass on the floor). Oh my, dirty bass. Oh you got that small. I can break that off. Let me get that. (Get your ass on the floor). I'm gonna live my life. No matter what, we party tonight. I'm gonna live my life. I know that we gon' be alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Alright, alright, alright, alright. Yo, I never met a girl with a big booty. That I didn't like.. That I didn't like, hey!. I wanna get you alone. Because the feeling's right.. Tonight's the night!. This is how we do it.. Y'all get your hands up. Sippin on that fluid. Y'all get your hands up. Move to Far East Movement.. It's JB, baby, Party Rock's the crew and. This is how we do it.. Y'all get your hands up. Sippin on that fluid. Y'all get your hands up. Move to Far East Movement.. It's JB, baby, Party Rock's the crew and. I'm gonna live my life. No matter what, we party tonight. I'm gonna live my life. I know that we gon' be alright, alright, alright...

 

Vertaling

Party Rock. Redfoo. Remix. Ik ga mijn leven leiden. Maakt niet uit wat, we feesten vanavond. Ik ga mijn leven leiden. Ik weet dat we het goed gaan doen. Yo, hell yeah, dirty bass. Ghetto meisje, je maakt me gek. Hell yeah, dirty bass. Yo, yo. This beat make me go wow. Deze drank laat me vallen. Ik feest hard als carnaval. Let's burn this motha down. This bass make me go ape (go ape). This girl circus so late. Jij bent die Tally cake met een Cali shake. Ik heb geld, wie wil er nep zijn? Oh mijn, vuile bas. Oh je hebt het zo. Ik kan zo slecht werken. Laat me dat pakken. (Ga met je kont op de grond). Oh mijn, vuile bas. Oh je hebt dat klein. Ik kan dat afbreken. Laat mij dat doen. (Ga met je reet op de vloer). Ik ga mijn leven leiden. Maakt niet uit wat, we feesten vanavond. Ik ga mijn leven leiden. Ik weet dat het goed komt met ons. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Laten we gaan. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Oke, oke, oke, oke. Yo, hell yeah, dirty bass. Ghetto meisje, je maakt me gek. Hell yeah, dirty bass. Het maakt niet uit waar we zijn Vip, of in het plafond. Alles wat we nodig hebben om het te starten is. De luidsprekers in mijn chit-chat. Ik zie een paar hete meiden. Holla, we zijn het feest, we that.... Meid beweeg het als pilates. Doe je hoofd waar je knie zit. Oh my, dirty bass. Oh je hebt het zo. Ik kan zo slecht werken. Laat me dat pakken. (Zet je kont op de vloer). Oh my, dirty bass. Oh je hebt dat klein. Ik kan dat afbreken. Laat mij dat doen. (Ga met je reet op de vloer). Ik ga mijn leven leiden. Maakt niet uit wat, we feesten vanavond. Ik ga mijn leven leiden. Ik weet dat het goed komt met ons. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Oké, oké, oké, oké. Oke, oke, oke, oke. Yo, ik heb nog nooit een meisje ontmoet met een grote kont. Dat ik niet leuk vond.. Dat ik niet leuk vond, he!. Ik wil je alleen krijgen. Omdat het gevoel goed is... Vanavond is de avond! Dit is hoe we het doen... Handen omhoog. Nippend aan die vloeistof. Handen omhoog. Ga naar Far East Movement.. It's JB, baby, Party Rock's the crew and. Dit is hoe we het doen.. Handen omhoog. Sippin op die vloeistof. Handen omhoog. Ga naar Far East Movement.. It's JB, baby, Party Rock's the crew and. Ik ga mijn leven leiden. Maakt niet uit wat, we feesten vanavond. Ik ga mijn leven leven. Ik weet dat we het goed gaan doen, goed, goed...