Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Faraco Songtekst: A Imagem Perdida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Faraco - A Imagem Perdida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van A Imagem Perdida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Faraco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Faraco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals A Imagem Perdida .

Origineel

Como essas coisas que não valem nada E parecem guardadas sem motivo Alguma folha seca... uma táça quebrada Eu só tenho un valor estimativo... Nos olhos que me querem é que eu vivo Esta existencia efemera e encantada... Um dia hao de extinguir-se, então, mais nada Mais nada Refletirá meu vulto vago e esquivo... E cerraram-se os olhos das amadas, O meu nome fugiu de seus lábios vermelhos, Nunca mais, de um amigo, o caloroso abraço... E, no entretanto, em meio desta longa viagem, Muitas vezes parei... e, nos espelhos, Procuro em vão, minha perdida imagem! Procuro em vão, minha perdida imagem! Link:

 

Vertaling

Omdat deze dingen zijn waardeloos En ze lijken gered zonder reden Sommige droge bladeren ... een gebroken kom Ik heb gewoon un geschatte waarde ... Ogen die ik wil, is dat ik leef Deze kortstondige en betoverde bestaan ​​... Hao een dag sterven, dan is er niets Niets Weerspiegelen mijn vage en ongrijpbare figuur ... En gebalde ogen van dierbaren, Mijn naam liep weg van haar rode lippen, Nooit meer, een vriend, de warme omhelzing ... En toch, in het midden van deze langetrip, Vaak gestopt ... en in de spiegels, Ik probeer tevergeefs mijn verloren beeld! Ik probeer tevergeefs mijn verloren beeld! Link: