Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: farmer boys Songtekst: a new breed of evil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: farmer boys - a new breed of evil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a new breed of evil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van farmer boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van farmer boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a new breed of evil .

Origineel

it's a new breed a new breed of evil conceived in the moonlight breathing fire sweet fallen angel delectable stranger and if you don't know me then show me infernal walls your perfect skin the heat between your thighs within your tongue and mine can taste the sin a brand new breed of evil breaks you in I can smell your sweat and I can feel you're wet delectable stranger please put me in danger the gates to hell are open wide you lead me there toe inside and all the secrets that you hide you show me infernal walls your perfect skin the heat between your thighs within your tongue and mine can taste the sin a brand new breed of evil breaks you in infernal walls your perfect skin your tongue and mine can taste the sin

 

Vertaling

het is een nieuw ras een nieuw soort kwaad bedacht in het maanlicht ademend vuur zoete gevallen engel verrukkelijke vreemdeling en als je me niet kent laat het me zien dan helse muren je perfecte huid de warmte tussen je dijen binnenin jouw tong en de mijne kan de zonde proeven een geheel nieuw soort kwaad breekt je binnen Ik ruik je zweet en ik voel dat je nat bent verrukkelijke vreemdeling breng me alstublieft in gevaar de poorten naar de hel staan ??wijd open je leidt me daar naar binnen en alle geheimen die je verbergt laat maar zien helse muren je perfecte huid de warmte tussen je dijen binnenin jouw tong en de mijne kan de zonde proeven een geheel nieuw soort kwaad breekt je binnen helse muren je perfecte huid jouw tong en de mijne kan de zonde proeven