Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: farmer boys Songtekst: once and for all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: farmer boys - once and for all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van once and for all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van farmer boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van farmer boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals once and for all .

Origineel

I walk the earth with a devil at my side I'm on my search and he's still not satisfied He will not stop until he's not satisfied I thought I should, I knew I could After trial and error The terror remains I thought I could I know you know All the tears behind my fears I know you know All the tears behind my fears Once and for all Recognize the price I've paid Now I turn the page Now you feel my rage I walked the earth with a devil at my side I exposed the nerve holding all the lies He'll feel my pain before he dies My ways have changed My life's rearranged I know you know All the tears behind my fears I know you know All the tears behind my fears Once and for all

 

Vertaling

Ik loop de aarde met een duivel aan mijn zijde Ik ben op zoek en hij is nog steeds niet tevreden Hij stopt pas als hij niet tevreden is Ik dacht dat ik het moest, ik wist dat ik het kon Na vallen en opstaan De terreur blijft Ik dacht dat ik het kon ik weet dat je het weet Alle tranen achter mijn angsten ik weet dat je het weet Alle tranen achter mijn angsten Voor eens en altijd Herken de prijs die ik heb betaald Nu sla ik de pagina om Nu voel je mijn woede Ik liep over de aarde met een duivel aan mijn zijde Ik legde de zenuw bloot die alle leugens vasthoudt Hij voelt mijn pijn voordat hij sterft Mijn manieren zijn veranderd Mijn leven is herschikt ik weet dat je het weet Alle tranen achter mijn angsten ik weet dat je het weet Alle tranen achter mijn angsten Voor eens en altijd