Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: farmer boys Songtekst: the world is ours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: farmer boys - the world is ours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the world is ours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van farmer boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van farmer boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the world is ours .

Origineel

a world that will wrap you round a tree demons that keep you from your sleep at night and in the mirror all I see is someone who looks a lot like me tonight this isn't a dream like some cheap novel at the airport this is our life the trial by fire and it feels like winning again and it feels like the beginning again now the world is ours strange how things turn out sometimes the years in the wilderness are left behind this is the return this is the triumph over exile now it's our turn all lessons learned and it feels like winning again and it feels like the beginning again now the world is ours again?

 

Vertaling

een wereld die je om een ??boom zal wikkelen demonen die je uit je slaap houden 's nachts en in de spiegel zie ik alles is iemand die veel op mij lijkt vanavond dit is geen droom als een goedkope roman op de luchthaven dit is ons leven de vuurproef en het voelt weer als winnen en het voelt weer als het begin nu is de wereld van ons raar hoe het soms afloopt de jaren in de wildernis blijven over achter dit is de terugkeer dit is de overwinning op ballingschap nu is het onze beurt alle geleerde lessen en het voelt weer als winnen en het voelt weer als het begin nu is de wereld weer van ons?