Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: farmer mylene Songtekst: beyond my control

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: farmer mylene - beyond my control ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beyond my control? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van farmer mylene! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van farmer mylene en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beyond my control .

Origineel

Je nprends plus pourquoi J'ai du sang sur mes doigts Il faut que je te rassure Je soignerai bien tes blessures / mon amour Tu n'as plus vraiment le choix Nos deux corps tendus, l Qu' l'aube ils se mlangent tu as les yeux d'un ange / mon amour Lche! C'est plus fort que... Toi (It's beyond my control) Toujours en cavale Tu dis : J'ai besoin de... Tes bras (It's beyond my control) Oh lche! Mais c'est plus fort que... Toi (It's beyond my control) Tu nous fais du mal Ne t'loignes pas de mes... Bras (It's beyond my control) Je nprends plus pourquoi J'ai du sang sur mes doigts Dors en paix je t'assure Je veillerai ta spulture / mon amour C'tait plus fort que moi Mme si je sens l l'effroi Envahir tout mon tre Je te rejoindrai peut-tre / mon amour.

 

Vertaling

Ik begrijp niet meer waarom Ik heb bloed aan mijn vingers Ik moet je geruststellen Ik zal goed voor je wonden / mijn liefde zorgen Je hebt eigenlijk geen keus meer Onze twee gespannen lichamen, de Die dag mengen ze zich je hebt de ogen van een engel / mijn liefde Lafaard! Het valt buiten mijn controle Altijd op de vlucht Je zegt: ik heb ... je armen nodig (het ligt buiten mijn controle) Oh lafaard! Maar het is sterker dan ... Jij (het valt buiten mijn controle) Je hebt ons pijn gedaan Ga niet weg van mijn ... armen (het is buiten mijn controle) Ik begrijp niet meer waarom Ik heb bloed aan mijn vingers Slaap gerust, dat verzeker ik je Ik zal waken over uw spultuur / mijn liefde Het was sterker dan ik Zelfs als ik de angst voel Val mijn hele boom binnen Misschien sluit ik me aan bij jou / mijn liefde.