Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: farmer mylene Songtekst: je t aime melancolie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: farmer mylene - je t aime melancolie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van je t aime melancolie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van farmer mylene! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van farmer mylene en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals je t aime melancolie .

Origineel

J'aime une envie De voir ma vie au lit Comme une ide fixe Chaque fois que l'on me dit La plaie c'est a : C'est qu'elle pousse trop vite La mauvaise herbe nuit C'est l qu'il me vient une ide : Pouvoir m'apitoyer C'est bien ma veine Je souffre en douce J'attends ma peine Sa bouche est si douce J'aime une envie De voir ma vie au lit Comme une ide fixe Qui me poursuit la nuit - la nuit - la nuit Je savoure la nuit L'ide d'ternit La mauvaise herbe nuit Car elle ne meurt jamais Quand tout est gris La peine est mon amie Un long suicide acide Je t'aime mlancolie Sentiment qui Me mne l'infini Mlange du pire, de mon dsir, Je t'aime mlancolie Quand tout est gris La peine est mon amie J'ai l'me humide aussi Tout mon tre chavire Oh viens je t'en prie C'est ton amie aussi C'est l'lixir, de mes dlires Je t'aime mlancolie J'aime une envie De voir ma vie en l'air Chaque fois que l'on me dit C'est de la mauvaise herbe Et moi je dis : Qu'une sauvage ne Vaut bien d'tre estime Aprs tout elle fait souvent la nique Aux trop bien cultives, et toc ! C'est bien ma veine Je souffre en douce J'attends ma peine Sa bouche est si douce J'aime une ide De la moralit Comme une ide triste Mais qui ne meurt jamais En somme c'est a : Pour plaire aux jaloux Il faut tre ignore Mais l, mais l, mais l, pour le coup C'est Dieu qui m'a plant, alors ? ...

 

Vertaling

Ik hou van een verlangen Om mijn leven in bed te zien Als een vast idee Elke keer krijg ik te horen De wond is: Het komt omdat het te snel groeit De wietavond Dit is waar ik een idee kreeg: Om medelijden met me te hebben Het is mijn geluk Ik lijd sluw Ik wacht op mijn pijn Haar mond is zo lief Ik hou van een verlangen Om mijn leven in bed te zien Als een vast idee Wie achtervolgt mij nacht - nacht - nacht Ik geniet van de nacht Het idee van eeuwigheid De wietavond Omdat ze nooit sterft Als alles grijs is Pijn is mijn vriend Een lange zure zelfmoord Ik hou van je melancholie Dat voelen Leidt me tot in het oneindige Mengsel van het ergste, van mijn verlangen, Ik hou van je melancholie Als alles grijs is Pijn is mijn vriend Ik heb ook een natte ziel Mijn hele kapseisde Kom op, alsjeblieft Ze is ook je vriendin Het is het elixer van mijn delirium Ik hou van je melancholie Ik hou van een verlangen Om mijn leven in de lucht te zien Elke keer krijg ik te horen Het is wiet En ik zeg: Laat een wilde Zeer de moeite waard Ze heeft tenslotte vaak een picknick Te goed gecultiveerd, en klop! Het is mijn geluk Ik lijd sluw Ik wacht op mijn pijn Haar mond is zo lief Ik hou van een idee Moraliteit Als een triest idee Maar wie sterft nooit Kortom, het is: Om jaloers op te zijn We moeten genegeerd worden Maar ik, maar ik, maar ik, voor een keer God heeft me toen geplant? ...