Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: farmer mylene Songtekst: je t aime mlancolie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: farmer mylene - je t aime mlancolie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van je t aime mlancolie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van farmer mylene! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van farmer mylene en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals je t aime mlancolie .

Origineel

Jaime une envie De voir ma vie au lit Comme une ide fixe Chaque fois que lon me dit La plaie cest a : Cest quelle pousse trop vite La mauvaise herbe nuit Cest l quil me vient une ide : Pouvoir mapitoyer Cest bien ma veine Je souffre en douce Jattends ma peine Sa bouche est si douce Jaime une envie De voir ma vie au lit Comme une ide fixe Qui me poursuit la nuit - la nuit - la nuit Je savoure la nuit Lide dternit La mauvaise herbe nuit Car elle ne meurt jamais Quand tout est gris La peine est mon amie Un long suicide acide Je taime mlancolie Sentiment qui Me mne linfini Mlange du pire, de mon dsir, Je taime mlancolie Quand tout est gris La peine est mon amie Jai lme humide aussi Tout mon tre chavire Oh viens je ten prie Cest ton amie aussi Cest llixir, de mes dlires Je taime mlancolie Jaime une envie De voir ma vie en lair Chaque fois que lon me dit Cest de la mauvaise herbe Et moi je dis : Quune sauvage ne Vaut bien dtre estime Aprs tout elle fait souvent la nique Aux trop bien cultives, et toc ! Cest bien ma veine Je souffre en douce Jattends ma peine Sa bouche est si douce Jaime une ide De la moralit Comme une ide triste Mais qui ne meurt jamais En somme cest a : Pour plaire aux jaloux Il faut tre ignore Mais l, mais l, mais l, pour le coup Cest Dieu qui ma plant, alors ? ...

 

Vertaling

Ik hou van een verlangen Om mijn leven in bed te zien Als een vast idee Elke keer krijg ik te horen De pest is: Dit groeit te snel De wietavond Dit is waar ik een idee kreeg: Mapitoyer kracht Het is mijn geluk Ik lijd sluw Ik wacht op mijn pijn Haar mond is zo lief Ik hou van een verlangen Om mijn leven in bed te zien Als een vast idee Wie achtervolgt mij nacht - nacht - nacht Ik geniet van de nacht Lide dternity De wietavond Omdat ze nooit sterft Als alles grijs is Pijn is mijn vriend Een lange zure zelfmoord Ik hou van je melancholie Dat voelen Leidt me tot in het oneindige Mengsel van het ergste, van mijn verlangen, Ik hou van je melancholie Als alles grijs is Pijn is mijn vriend Ik werd ook nat Mijn hele kapseisde Oh kom op, ik bid Ze is ook je vriendin Dit is hetixir van mijn delier Ik hou van je melancholie Ik hou van een verlangen Om mijn leven in de lucht te zien Elke keer krijg ik te horen Het is wiet En ik zeg: Dat is een wilde Zeker de moeite waard Ze heeft tenslotte vaak een picknick Te goed gecultiveerd, en klop! Het is mijn geluk Ik lijd sluw Ik wacht op mijn pijn Haar mond is zo lief Ik hou van een idee Moraliteit Als een triest idee Maar wie sterft nooit Kortom, het is: Om jaloers op te zijn We moeten genegeerd worden Maar ik, maar ik, maar ik, voor een keer Is het God die mij heeft geplant? ...