Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: farmer mylene Songtekst: sans logique

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: farmer mylene - sans logique ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sans logique? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van farmer mylene! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van farmer mylene en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sans logique .

Origineel

Si Dieu nous fait à son image Si c'était sa volonté Il aurait du prendre ombrage Du malin mal habité Qui s'immisce et se partage L'innocence immaculée De mon âme d'enfant sage Je voudraisprendre De ce paradoxe Je ne suisplice Souffrez qu'une autre En moi se glisse Car sans logique Je me quitte Aussi bien satanique Qu'Angélique Si chaque fois qu'en bavardages Nous nous laissons dériver Je crois bien que d'héritage Mon silence est meurtrier Vous me découvrez blafarde Fixée à vos yeux si tendres Je pourrais bien par mégarde D'un ciseau les fendre De ce paradoxe Je ne suisplice Souffrez qu'une autre En moi se glisse Car sans logique Je me quitte Aussi bien satanique Qu'Angélique

 

Vertaling

Als God ons naar zijn beeld maakt Als het zijn wil was Hij had aanstoot moeten nemen Kwaad slecht bewoond Wie bemoeit zich en deelt Onbevlekte onschuld Van mijn wijze kinderziel ik zou nemen Van deze paradox Ik ben geen grapje Lijden dat een ander In mij kruipt Omdat zonder logica ik ga weg Even goed satanisch Dat Angelique Als elke keer in de chat We laten ons drijven Ik geloof die erfenis Mijn stilte is moorddadig Je vindt me bleek Vastgemaakt aan je ogen zo zacht Ik kan het per ongeluk doen Gebruik een beitel om ze te splitsen Van deze paradox Ik ben geen grapje Lijden dat een ander In mij kruipt Omdat zonder logica ik ga weg Even goed satanisch Dat Angelique