Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: backtrack

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - backtrack ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van backtrack? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals backtrack .

Origineel

Well I've never been so lonely and I've never been so blue I'm leaving in the morning gonna backtrack to you Your picture's here beside me and never leaves my sight I'm kissin' like I'm kissin' you oh how I'm missin' you tonight Well tomorrow night will be a different story well I get to hold you in my arms again Will you find it in your heart to forget me if you do how little fool I've been I'm hoping and I'm praying that all my prayers alle true I'm leaving in the morning gonna backtrack to you Well tomorrow night... Gonna backtrack to you gonna backtrack to you gonna backtrack to you

 

Vertaling

Nou, ik ben nog nooit zo eenzaam geweest en ik ben nog nooit zo blauw geweest Ik vertrek morgenochtend terug naar jou Je foto staat hier naast me en verlaat nooit mijn zicht Ik kus alsof ik je kus oh hoe ik je mis vanavond Nou, morgenavond zal een ander verhaal zijn. Ik mag je weer in mijn armen houden Vind je het in je hart om me te vergeten als je doet hoe gek ik ben geweest? Ik hoop en bid dat al mijn gebeden waar zijn Ik vertrek morgenochtend terug naar jou Nou morgenavond ... Ga terug naar jou, ga terug naar jou, ga terug naar jou