Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: congratulations

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - congratulations ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van congratulations? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals congratulations .

Origineel

I can tell that you're already growing tired of me You want no part of me even started lying to me And if you started out to break this heart inside of me Congratulations to you dear you're doing fine. I pass you on the street and you don't speak to me You just look at me and then you walk away from me And if you started out to make a fool of me Congratulations to you dear you're doing fine. Well, you should bemanded for the sorrow you cause me How does it feel to be the Queen of Misery If you started out to break this heart inside of me Congratulations to you dear you're doing fine. Well you should bemanded for the sorrow you cause me How does it feel to be the Queen of Misery If you started out to break this heart inside of me Congratulations to you dear you're doing fine

 

Vertaling

Ik kan zien dat je me al beu bent Je wilt dat geen enkel deel van mij tegen me begon te liegen En als je begon dit hart in mij te breken Gefeliciteerd lieverd dat het goed met je gaat. Ik passeer je op straat en je praat niet tegen me Je kijkt me gewoon aan en dan loop je van me weg En als je me voor de gek hield Gefeliciteerd lieverd dat het goed met je gaat. Wel, je zou geëist moeten worden voor het verdriet dat je mij bezorgt Hoe voelt het om de koningin van de ellende te zijn Als je begon dit hart in mij te breken Gefeliciteerd lieverd dat het goed met je gaat. Wel, je zou geëist moeten worden voor het verdriet dat je me bezorgt Hoe voelt het om de koningin van de ellende te zijn Als je begon dit hart in mij te breken Gefeliciteerd lieverd dat het goed met je gaat