Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: foggy mountain top

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - foggy mountain top ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foggy mountain top? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foggy mountain top .

Origineel

If I was on some foggy mountain top I'd sail away to the west I'd sail all around this whole wide world to the girl I love the best If I had listened to what mama said I would not have been here today Just lyin' around this old jailhouse weepin' my poor life away If I was on some foggy mountain top... [ guitar ] Oh whenevr you see that girl of mine there's something you must tell her She need not fool no time away courtin' some other feller (Yes you caused me to weep yes you caused me to moan You caused me to leave my home Oh that lonesome pine and those good ole times have marred my way back home)

 

Vertaling

Als ik op een mistige bergtop was, zou ik naar het westen zeilen Ik zou de hele wereld rondzeilen naar het meisje van wie ik het meest hou Als ik had geluisterd naar wat mama zei, was ik hier vandaag niet geweest Gewoon rondhangen in deze oude gevangenis die mijn arme leven weghuilt Als ik op een mistige bergtop was ... [gitaar] Oh telkens als je dat meisje van mij ziet, moet je haar iets vertellen Ze hoeft geen tijd voor de gek te houden door naar een andere jongen te lopen (Ja, je hebt me laten huilen, ja, je hebt me laten kreunen Je hebt ervoor gezorgd dat ik mijn huis verliet Oh die eenzame den en die goede oude tijden hebben mijn weg terug naar huis ontsierd)