Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: faron young Songtekst: goin steady

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: faron young - goin steady ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goin steady? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van faron young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van faron young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goin steady .

Origineel

Well, me and my baby, we're goin' steady We ain't married, but we're gettin' ready To tie the knot and I'm gonna make her my own Now that I've found her, I'm gonna keep her Finder's keepers, loser's weepers She's my baby, she's goin' steady with me Well, I've been honkin' tonkin' 'round Near by all of my life Now I've got a steady babe And I'm gonna make her my wife All you ropin' round her can leave her alone Don't even try to date her on the phone 'Cause she's my baby, she's goin' steady with me Well now sweet baby that we're goin' steady I'll go up and ask your Daddy What do you think if you and I are wed 'Cause I love you and you love me We're both as happy as we can be And I hope your daddy will let you go steady with me Well, we'll get the rings and be on our way To see the preacher man And when you say, "I do sweetheart" I'll slip the ring on your lovin' hand Everything's gonna turn out fine I'll be yours and you'll be mine 'Cause your my baby, you're goin' steady with me

 

Vertaling

Nou, ik en mijn baby, we gaan stabiel We zijn niet getrouwd, maar we maken ons klaar Om de knoop te leggen en ik ga haar de mijne maken Nu ik haar heb gevonden, ga ik haar houden Finder's keepers, loser's huilers Ze is mijn baby, ze blijft bij me Nou, ik ben honkin 'tonkin' geweest Heel mijn leven dichtbij Nu heb ik een vaste schat En ik ga haar mijn vrouw maken Alles wat je om haar heen draait, kan haar met rust laten Probeer haar niet eens aan de telefoon te daten Omdat ze mijn baby is, gaat ze met me mee Welnu, lieve baby dat we stabiel gaan Ik ga naar boven en vraag het aan je vader Wat denk je als jij en ik getrouwd zijn Omdat ik van je hou en jij van mij We zijn allebei zo gelukkig als we kunnen zijn En ik hoop dat je vader je met mij zal laten gaan We halen de ringen en gaan op weg Om de prediker te zien En als je zegt: "Ik doe liefje" Ik schuif de ring om je liefdevolle hand Alles komt goed Ik zal van jou zijn en jij van mij Omdat je mijn baby bent, blijf je bij me